DevOps Engineer
Korndewal
Zwolle, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving DevOps Engineer

Als DevOps Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bouwen en testen van schaalbare cloud infrastructuren in Azure.

Je zorgt ervoor dat software gedreven klanten de meest vooruitstrevende diensten wereldwijd beschikbaar kunnen stellen vanuit Azure.

Je maakt onderdeel uit van het interne klantteam dat o.a. het Continuous Integration en Continious Delivery proces faciliteert.

Je werkt nauw samen met ervaren engineers, overlegt regelmatig met de lead software architect of haakt tijdens een sprint aan bij de projectteams.

Als DevOps ben je uitvoerig bekend met één of meerdere Linux-distributies b.v. (Red Hat) en open-sourceoplossingen zoals Kubernetes of Docker.

Je wil meebouwen aan toekomstbestendige oplossingen voor software gedreven klanten en dit volledig op Azure Virtual Machines uitvoeren.

Tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden veel te maken met Red Hat, Microsoft Azure (Portal, CLI, PowerShell / Bash), Scripting (bash, PowerShell, Python).

Containertechnologie (Docker), Azure Kubernetes Services (AKS). GitHub / Azure DevOps. Azure Automation (Runbooks / Webhooks).

Functie eisen DevOps Engineer

 • Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau (diploma is een pré);
 • Je bent bekend met verschillende Cloud oplossingen (IaaS, SaaS, PaaS);
 • Je hebt ervaring met het inrichten, beheren en optimaliseren van Linux based omgevingen waarbij kennis van Red Hat een absolute pré is;
 • Je hebt ervaring met containertechnologie en de toepassing ervaring waarbij kennis van Kubernetes en Docker een absolute pré is;
 • Je hebt de intentie om alles te leren over Azure en draaien van Linux- en open-sourceoplossingen op Azure Virtual Machines;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Arbeidsvoorwaarden DevOps Engineer

  Een uitdagende functie als DevOps Engineer binnen een groeiende organisatie met Internationale ambitie. Er is veel ruimte om zelfstandig initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen.

 • Je werkt samen met professionals die voorop willen lopen qua techniek en kan rekenen op;
 • Contract voor bepaalde tijd met intentie om deze bij goed functioneren om te zetten in een onbepaalde tijd contract;
 • Bruto basissalaris tussen de €3500 - €5500 bruto per maand (afhankelijk van de relevante kennis- en ervaring);
 • Een energieke een leerzame omgeving waarin je de passie voor techniek deelt met ervaren collega’s en Microsoft gecertificeerde trainers;
 • Visual Studio Enterprise Subscription met maandelijkse Azure Credits, alle Microsoft licenties, e-learning etc.;
 • Moderne opvatting over het nieuwe werken , 25 vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenregeling, laptop en Iphone van werk;
 • Een modern kantoor met voldoende ruimte voor ontspanning en regelmatig leuke activiteiten waarbij je jouw collega’s ook op een andere manier leert kennen.
 • Onze klant

  Een informele, vooruitstrevende organisatie met 30+ vaste medewerkers gevestigd in Zwolle. Op basis van Managed Services biedt een organisatie op hoog niveau een aantal diensten aan waar Azure als rode draad doorheen loopt.

  IaaS, PaaS en SaaS oplossingen waar ook Linux op Azure Virtual Machines wordt uitgevoerd. Het leveren van state-of-the-art oplossingen voor software gebaseerde klanten die vooruitstrevende diensten internationaal beschikbaar willen stellen.

  Wil jij meer weten over de organisatie neem dan gerust contact op via 033-4779337.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier