Laborant bloedafname
VieCuri Medisch Centrum
Venlo
8 uur geleden

Functie beschrijving

Dit wordt je nieuwe baan :

Als laborant bloedafname ben jij het visitekaartje van de afdeling, jij bent degene die de patiënten het eerste te woord staat en uiteraard ook prikt.

Je ziet patiënten van alle leeftijden, dankzij jouw gastvrije houding en zorgvuldige werkwijze voelen zij zich direct bij jou op hun gemak.

Met behulp van de venapunctie neem je bloed af ten behoeve van laboratoriumonderzoek en leg je dit digitaal vast ten behoeve van de analyses.

Welkom in het team!

Samen met 28 collega’s ben je verantwoordelijk voor de bloedafname van onze prikdienst. VieCuri heeft meerdere priklocaties in Noord-Limburg, jouw werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden in Venlo en Venray.

Samen met de laboranten van de buitendienst en de collega’s van het klinisch chemisch laboratorium zorgen we voor een juiste afhandeling van bloedafname tot en met het rapporteren van de uitslagen.

Als KCHL zijn we een grote afdeling die gezamenlijk werk en niet werk gerelateerde dingen onderneemt en waarvan de bloedafname onderdeel uitmaakt.

Functie eisen

Je bent in het bezit bent van een diploma KMLO-klinisch chemische richting of het diploma Doktersassistent. Ervaring met venapunctie is een pre.

Je hebt ervaring met diverse computerprogramma’s en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Je bent flexibel inzetbaar, de invulling van de uren zal in onderling overleg plaatsvinden. Onze voorkeur gaat uit naar een parttime invulling met de nadruk op inzetbaarheid in de ochtenduren.

Wij zoeken naar een spontane leuke collega die met veel energie zijn / haar werk doet en zich volop inzet voor ons team.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier