Hulparbeider grondwerk
A.Hak Electron
Tricht, NL
1 uur geleden
source : Joof.nl

Wat ga je doen als Grondwerker? Word jijenthousiast van werken in de buitenlucht en met je handen bezigzijn? Heb je misschien al ervaring met grondverzet of lijkt je diteen mooie uitdaging om een nieuwe carrière starten?

Solliciteer dandirect en word Grondwerker bij ! Wij begeleiden je graag en biedenje volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien,bijvoorbeeld richting de functie van Kabelwerker of Voorman.

Afwisselend, dat is het werk van een Grondwerker. De dag begint meteen werkinstructie en daarna ga je met je collega's aan de slag opéén van onze grote projecten voor de aanleg van ondergrondsehoogspanningskabels.

Als 'ogen en oren' van de kraanmachinist helpje bij het graven en dichten van de sleuven en neem je zelf deschep ter hand op plekken waar de machinist niet kan komen.

Verderhelp je bij het leggen van de kabels en het uithalen en herstellenvan de bestratingen. De projecten bevinden zich met name in hetWesten van het land, maar het kan ook zijn dat je voor een projectnaar een andere regio of zelfs naar het buitenland gaat.

Het kanvoorkomen dat je daar met je collega's blijft overnachten. Geen dagzal hetzelfde zijn! Natuurlijk zorgen we voor goede begeleiding.

Inhet begin zal je ingewerkt worden door een collega en daarna ga jesteeds meer zelfstandig aan het werk. Functie-eisen Minimaal eenVMBO diploma.

Rijbewijs B. Een goede beheersing van de Nederlandsetaal. Arbeidsvoorwaarden Goed salaris dat iedere 4 weken op tijd opje rekening wordt gestort.

Werken in de buitenlucht met leukecollega's. 38 vrije dagen. Vakantiegeld. Een jaarcontract, maardaar maken we na een jaar een vast contract van.

Doorgroeimogelijkheden. Kwalitatief goed gereedschap enbedrijfskleding. Goede pensioenregeling en collectieveverzekeringen.

Over Electron Werken bij A. Hak is werken binnen eeninternationaal familiebedrijf met ruim medewerkers in vaste dienstwaar flexibiliteit en loyaliteit hoog in het vaandel staan.

Onsbedrijfsonderdeel Electron is gespecialiseerd in aanleg enonderhoud van ondergrondse hoogspanningskabels en bedient deregionale en nationale netbeheerders inWest-Europa.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier