Helpende
Thebe De Vloet
Oisterwijk, NL
1 dag geleden

Thebe de Vloet is op zoek naar kanjers van Helpenden! Ben jij de enthousiaste nieuwe collega die wij zoeken?

Dan is dit iets voor jou!

De Vloet in Oisterwijk is een fijne omgeving waar de bewoners met hun naasten EN medewerkers echt gezien en gehoord worden.

Kom eens een kijkje nemen en ervaar de warme sfeer en gezelligheid. Wij kijken uit naar jouw komst en onderzoeken graag met jou de mogelijkheden.

Jouw werkdag

Binnen Thebe De Vloet zijn we voor verschillende afdelingen op zoek naar Helpenden Zorg. Jij bent een Helpende die van alle markten thuis is en flexibel inzetbaar is.

Je ziet als Helpende het unieke in elke mens en weet een omgeving te creëren die past bij de behoefte van hen en houdt daarbij de "Bedoeling van Thebe in het oog.

Naast 2 net gerenoveerde PG-afdelingen hebben we 3 somatische afdelingen, waar we ons best doen iedereen een thuis gevoel te geven.

Een veilige woonomgeving wordt aangeboden waarbij de bewoner centraal staat. Dit betekent dat de bewoners zelf in regie zijn en hun sociale netwerk laten participeren in de dagelijkse bezigheden.

Over jou

 • Om bij Thebe als Helpende te starten :
 • Heb je het diploma Helpende niv 2.
 • Beschik je over kennis en richtlijnen t.a.v. hygiëne.
 • Heb je affiniteit met ouderenzorg.
 • Heb je een klantgerichte en flexibele instelling en de uitdaging om bewoners naast verzorging een fijne dag te bieden.
 • Welzijn staat hoog in het vaandel.
 • Ben je in staat fysieke werkzaamheden te vervullen.
 • Ben je collegiaal, flexibel, stressbestendig en vriendelijk naar bewoners en collega's.
 • Heb je ervaring met het verrichten van ADL-taken.
 • Ben je een aanpakker, energiek en gemotiveerd.
 • Binnen Thebe werken we samen en ligt de verantwoordelijkheid binnen de teams. Jij bent dan ook iemand die graag in een team werkt, maar ook zelfstandig aan de slag kan.
 • Je kunt je goed uitdrukken, bent geduldig als bewoners wat meer tijd nodig hebben en je weet mensen te motiveren. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ziet uitdaging in nieuwe ontwikkelingen.

  Wij bieden

  Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien.

  Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel / laptop / iPad).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier