Monteur Voertuigen Schiphol
Randstad
SCHIPHOL, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij werken als monteur voertuigen op Schiphol? Vind jij het mooi om te sleutelen aan allerlei soorten bedrijfswagens?

En kun jij samen met je collega's de verantwoordelijkheid dragen voor het rijdend materieel op Schiphol?

De onafhankelijke dochtermaatschappij van een vliegtuigmaatschappij op Schiphol zoekt monteurs! Deze werkgever is specialist in alle aspecten van Ground Support Equipment.

Zij zorgen voor het onderhoud en de reparaties van al het rijdend materieel op Schiphol. Het is een onmisbare schakel in de logistieke processen van alle luchthavens.

Je dag bestaat uit het inspecteren van het voertuig (visueel en met behulp van een taakkaart). Je controleert het voertuig met behulp van een inspectielijst en spoort eventuele storingen op.

Je bestelt vervolgens de benodigde materialen en / of onderdelen bij de magazijnbalie en gaat vervolgens je handen uit de mouwen steken.

Je vervangt of repareert het onderdeel (zonder de voertuigdocumentatie en veiligheidsvoorschriften uit het oog te verliezen, natuurlijk) en voert daarna de eindcontrole uit.

Klaar! Voertuig kan weer verder. Op naar de volgende! Maar eerst een bakkie koffie natuurlijk.

Dit ben jij :

 • Je hebt een technische opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van motorvoertuigentechniek;
 • je hebt relevante werkervaring in het onderhouden en repareren van voertuigen;
 • je hebt kennis van mechanica, elektrotechniek en hydrauliek;
 • je bent behendig met computersystemen en gegevensinvoer.
 • Dit krijg jij :

 • Een afwisselende baan op Schiphol;
 • een bruto maandsalaris oplopend tot €2.800,- bruto per maand;
 • de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen;
 • mogelijkheid om vast in dienst te komen bij onze opdrachtgever.
 • Is je interesse gewekt? Solliciteer via de knop, of stuur mij je CV naar niels.kuijt nl.randstad.com. Uiteraard mag je mij ook bellen, sms’en en / of Whatsappen als je meer vragen hebt : 06 83 29 28 30

  Twijfel je of je geschikt bent? Geen zorgen! We hebben nog meer leuke banen! In ons netwerk van ruim 500 bedrijven moet dit vast goed komen.

  Wij willen graag investeren in de groei van onze werknemers. Samen met jou kunnen we een ontwikkelingsplan opstellen. Dit kan bestaan uit het behalen van extra certificaten of een BBL-

  traject via de Randstad Vakschool.

  Wie weet tot snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier