Monteur Mechanisch Onderhoud
Yourprofessionals
Putten, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Weet jij met jouw kennis en kunde mechanische en pneumatische storingen altijd deskundig op te lossen? Word dé mechanisch specialist in een multidisciplinair team en zorg je voor het optimaal functioneren van alle procesinstallaties op locatie.

In deze afwisselende job is geen dag hetzelfde : ga zowel onderhoud- als storingswerkzaamheden verrichten aan zeer geavanceerde procesinstallaties en denk ook mee op elektrotechnisch vlak.

Heb jij een technische opleiding op minimaal MBO 3 of 4 niveau en ervaring in een productieomgeving? Bekijk dan deze functie als Mechanisch Onderhoudsmonteur en reageer met jouw cv!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Waar jij terechtkomt als Mechanisch Onderhoudsmonteur :

Deze organisatie is wereldleider op het gebied van Feed. Haar geavanceerde oplossingen zijn de basis van hoogstaande kwaliteit van voeding voor wereldwijde consumenten.

Zij leveren al meer dan 75 jaar haar vertrouwde merken aan klanten in meer dan 50 landen. In Nederland hebben zij meerdere fabrieken en momenteel zijn zij voor één haar fabrieken op zoek naar een mechanisch monteur die ervaring heeft in het preventief en correctief onderhoud van geavanceerde procesinstallaties.

Er heerst een informele werksfeer en hier neem jij, samen met een goed op elkaar ingespeeld team van 5 andere monteurs, de verantwoordelijkheid van fabriek op je om ervoor te zorgen dat de fabriek continu in optimale staat van productie verkeerd.

Zowel het uitvoeren van preventief onderhoud, als het oplossen van storingen is voor jou niet vreemd. Daarnaast ben jij een echte teamplayer en ondersteun jij jouw collega's ook op elektrotechnisch vlak.

Functieomschrijving

Wat jij gaat doen als Mechanisch Onderhoudsmonteur :

Je start je dag met een controle ronde en preventieve klussen die op jouw lijst staan. Uiteraard komen storingen in elke fabriek voor en zo zal dit ongetwijfeld ook het geval zijn tijdens jouw controle ronde en / of preventieve onderhoudsbeurten.

Door jouw kwaliteit en efficiëntie weet jij dit, samen met je team, goed te managen. Eenmaal klaar met alle werkzaamheden log je in het systeem in om alle schema's en tekeningen bij te werken, zodat de (werk)geschiedenis van alle installaties goed te achterhalen is.

Je rapporteert direct aan de Hoofd Technische Dienst en schakelt met regelmaat met de operators om klachten en / of storingen aan de installaties zo efficiënt mogelijk in kaart te brengen en tijdig op te kunnen lossen.

Profiel

Wat jij meebrengt als Mechanisch Onderhoudsmonteur :

 • Een technische opleiding op minimaal MBO 3 of 4 niveau (bij voorkeur in werktuigbouwkundige richting én een las diploma (MIG-MAG)));
 • Meerdere jaren aantoonbare ervaring in een productieomgeving (met zowel onderhoud- als storingswerkzaamheden);
 • Je bent in het bezit van een VCA Certificaat (basis) en een geldig rijbewijs B;
 • Bereid om mee te draaien in de consignatiedienst en / of eventuele 2.
 • Aanbod

  Wat jij kan verwachten als Mechanisch Onderhoudsmonteur :

 • Werken bij een wereldleider in de feed met veel ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een zeer interessante job waarin op jouw expertise vertrouwd wordt;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Goed salaris (uiteraard met een onregelmatigheidstoeslag);
 • Het eerste jaar premievrij pensioen;
 • Investering op het gebied van cursussen en opleidingen.
 • Meer weten over deze functie? Of ben je misschien benieuwd wat wij nog meer aan nieuwe uitdagingen voor jou hebben? Bel of app dan naar Mike Lindhout via 0630443697.

  Ik plan graag een digitale of telefonische kennismaking in.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier