Zelfstandig Werkend Kok (38 uur)
Valk Verrast
Groningen, NL
2 dagen geleden

Van der Valk Hotel Tiel is een jong, dynamisch hotel en gelegen in de mooie Betuwe. Zakelijke efficiency gecombineerd met de sfeer en luxe van een viersterrenhotel.

We beschikken over een sfeervol, gezellig restaurant met annex bar / lounge. De organisatie kenmerkt zich verder door een no-

nonsense cultuur waar kwaliteit, creativiteit, daadkracht, flexibiliteit en enthousiasme voorop staan.

Ter versterking voor onze keukenbrigade zijn we op zoek naar een

Wat ga je doen?

Je komt te werken in onze grote, nieuwe keuken voorzien van de laatste technieken. Je maakt deel uit van een keukenteam van circa 30 enthousiaste medewerkers.

Deze medewerkers zijn werkzaam voor zowel de grote keuken, de Chef’s tafel keuken, de sushi bar, de banqueting en de live cooking.

Onze banqueting afdeling is voorzien van 15 multifunctionele zalen waaronder een grote feestzaal (maximaal 1.200 gasten) onder andere voorzien van een Frans straatje met diverse foodcourts.

Je bereidt maaltijden volgens receptuur en planning, daartoe hoort het verrichten van voorbereidende werkzaamheden. Je beoordeelt daarbij ingrediënten op versheid, houdbaarheid en presentatie.

Daarnaast voer je de werkzaamheden uit als het bewaken en controleren van kwaliteit, gaarheid, smaak en zorg je voor de juiste uiterlijke presentatie.

Hierbij is direct contact met de gasten en worden gerechten ook gedeeltelijk voor het oog van de gast bereidt. Verder controleer en verantwoord je het verbruik van hoeveelheden grondstoffen, verse producten en (half)fabricaten.

Je levert inbreng voor de te voeren kaart, menu’s en werkinstructies. Ook het ontwikkelen en aanpassen van recepten, het maken van calculaties en het bespreken van afwijkende menu’s voor partijen behoort tot jouw taken.

Je ziet toe op de werkzaamheden van de hulp koks en geeft daarbij de nodige aanwijzingen en instructies. Daarnaast plan je de dagelijkse werkzaamheden in overleg met collega’s en zorg je voor bestellingen en bevoorrading.

Je controleert de bestelde goederen en bewaakt de houdbaarheid en hygiëne. Je werkt volgens naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk-

Wie zoeken wij?

Je beschikt minimaal over de MBO niveau 3 diploma voor Zelfstandig Werkende Kok. Daarbij is een leermeesters diploma een pré.

Je hebt aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken en hebt kennis van producten / ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart.

Tevens neem je initiatief en kun je instrueren / coachen. Je bent kwaliteits- en gastgericht, beschikt over de nodige stressbestendigheid en bent representatief.

Daarbij ben je enthousiast over je vak en weet je dit enthousiasme over te brengen op de gasten en je collega’s.

Wat doen wij voor jou?

 • Een baan bij een oplossingsgericht familiebedrijf;
 • Een leuk salaris conform horeca arbeidsvoorwaardenreglement;
 • Korting met je Family en Friends pas bij restaurants en hotels van Van der Valk;
 • En het belangrijkste, wij bieden jou uitdagend werk in een groot en leuk keukenteam!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier