Docent Procestechniek/-beheersing in Rotterdam
STC Group
Rotterdam, Netherlands
12 uur geleden
source : Joof.nl

Ben je geïnteresseerd om in een uitdagende en moderne omgeving lessen te verzorgen aan MBO studenten voor het vak procestechniek?

Hoe werken (petro)chemische installaties? Welke veiligheidsaspecten spelen een rol? Hoe kun je de efficiëntie van de processen verhogen?

Allemaal vragen waar jij de antwoorden op kan geven aan studenten, tijdens de lessen van Proces- en Maintenance in Brielle.

Binnen het STC mbo college Procestechniek & Maintenance leiden wij jongeren op voor een carrière in de proces- en maintenance.

Dit doen we dagelijks met een team van gedreven docenten en instructeurs. Liefde voor ons vak en de branche en oprechte interesse in de leefwereld en behoeftes van onze studenten is wat ons dagelijks motiveert.

Binnen het mbo college Procestechniek & Maintenance bieden we zowel bol- als bbl- opleidingen aan op niveau 2 tot en met 4.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier