Operator opleiding met baangarantie regio Eindhoven en Limburg
Manpower
Limburg, Heerlen, NL
5 dagen geleden

Over de functie

Een erkende opleiding tot Operator A of B, gekoppeld aan een baan, met toekomstgarantie. Hier heb jij wel oren naar! Via de Manpower Operator Academy kun jij binnen 2 jaar opgeleid worden tot volwaardig operator.

In dit fulltime traject volg je zelfstudie en wekelijks klassikaal les naast een fulltime baan. Wil je meer weten over dit opleidingstraject? Lees dan snel verder!

Uitzendbureau Manpower zoekt mensen die opgeleid willen worden tot Operator A of B in de regio Eindhoven en / of Limburg!

Werkzaamheden

Als operator zorg jij ervoor dat de machines in het productieproces goed blijven functioneren. Jij lost storingen op, controleert de kwaliteit van de producten die gemaakt worden en stelt de machines precies goed in.

Ook voer je onderhoudswerkzaamheden aan de machines uit. Klinkt dit als een baan die jij graag zou willen? Dan past de Manpower Operator Academy perfect bij jou.

Een Operator A of B diploma staat goed op je CV en vergroot je kans op een vaste baan!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier