Allround Machinist funderingstechnieken
Ballast Nedam
Nederland
4 dagen geleden

Jouw uitdaging

Als Allround machinist funderingstechnieken ben je verantwoordelijk voor het op vakkundige wijze bedienen van de funderingsmachine in alle fasen van het werk (opbouw, productie, afbouw en transport) en voer je klein onderhoud aan de machine uit.

Veiligheid is jouw hoogste prioriteit en je bent een echte teamspeler.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een geldig TCVT-certificaat Machinist Grote Funderingsmachine;
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certifcaat Basis (of bereid deze te behalen);
 • Je hebt ervaring met een machine met vaste makelaar;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Je denkt mee over verbeteringen en innovaties.
 • Wij bieden

  Ballast Nedam Funderingstechnieken hecht veel waarde aan gemotiveerde medewerkers. Daarom bieden wij :

 • Een goed salaris over 13 periodes met 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 13 individuele budgetdagen conform de CAO Bouw en Infra;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden;
 • En een gemotiveerd team collega’s.

  Ballast Nedam Funderingstechnieken

  Ballast Nedam Funderingstechnieken is onderdeel van BN Marine & Civil. BN Marine & Civil is een jonge en groeiende organisatie dat specialist is op het gebied van complexe bouwkuipen, kademuren en andere waterbouwkundige werken.

  De combinatie van BN Funderingstechnieken, BN Specialistisch Grondverzet en Van Leeuwen Verankerings- en funderingsystemen maakt BN Marine & Civil uniek binnen Nederland en daarbuiten.

  Daarmee zijn wij in staat totaaloplossingen aan te bieden én onze klanten te ontzorgen.

  Wij zijn experts op het gebied van reguliere funderingen zoals het aanbrengen van betonpalen, in de grond gevormde palen, vibropalen en damwanden.

  Ook is Ballast Nedam Funderingstechnieken sterk in funderingswerken op of om het water zoals de realisatie van kademuren, speciale combiwanden, steigers, meer- en trospalen.

  Enkele toonaangevende projecten bij ons in portefeuille zijn de Blankenburgtunnel, parkeergarage Kleine Gartmanplantsoen Amsterdam en Hart van Zuid Rotterdam.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier