Inbedrijfsteller Beveiliging
Unica
Stroe, NL
5 dagen geleden

Jouw uitdaging als Inbedrijfsteller Beveiliging

Als Inbedrijfsteller Beveiliging ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen en configureren van technische installaties, het opsporen en verhelpen van storingen en het testen en controleren van nieuwe en bestaande installaties.

Daarnaast ben je staat om advies te geven richting de opdrachtgever en collega’s over de technische installaties en stel je rapportages op over de uitgevoerde werkzaamheden die je vervolgens communiceert.

Verder heb je kennis van o.a. CCTV, Toegangscontrole en Inbraakbeveiliging. Daarnaast is het belangrijk dat je ook het nodige weet van IT (netwerken / IP technologie).

Jouw team

Unica Security is een businessunit van Unica en behoort tot de grootste high end Security bedrijven in Nederland en is specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken.

Unica Security werkt voor toonaangevende opdrachtgevers zoals het Ministerie van Defensie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Bilthoven.

Het team bestaat uit ambitieuze professionals. Er wordt hard gewerkt in een open cultuur waar samen succes boeken belangrijk is.

Collega’s stappen makkelijk bij elkaar binnen voor een inhoudelijke vraag, om met elkaar te sparren of om gewoon een grap te delen.

Samen plezier maken vinden wij ook belangrijk. De ervaring van nieuwe mensen is dat je snel wordt opgenomen in het team en dat je je snel thuis voelt bij Unica Security.

Wat biedt Unica jou?

 • Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening;
 • onze slogan is niet voor niets Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële-

  en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

  Daarnaast kun je rekenen op :

 • een goed salaris;
 • een goede pensioenregeling;
 • winstdelingsregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
 • reiskostenvoorzieningen.
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Je bent klantgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk. Verder zoeken wij iemand met :

 • minimaal afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • in bezit van je MBV en bij voorkeur TBV (of bereid deze te halen);
 • aantoonbare ervaring als inbedrijfsteller op grotere beveiligingsprojecten;
 • voor deze functie kan het zijn dat je veel moet reizen (landelijke inzetbaarheid);
 • kennis van systemen zoals Nedap en Bosch.
 • Voor deze functie volgt een screening.

  Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. We lossen alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen op die je kunt bedenken.

  Denk aan energie, ICT, internet of things (IOT), smart buildings en gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat.

  Met meer dan 2.200 medewerkers, een omzet van € 398 miljoen en een netwerk van verschillende bedrijven, heerst er nog altijd een informele en familiaire cultuur in elk afzonderlijk Unica-

  bedrijf. We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze mensen. We houden rekening met elkaar en met een goede werk-

  en privébalans. We staan altijd open voor feedback en zijn eerlijk en respectvol. We laten ons niet snel uit het veld slaan.

  We zetten van nature een stapje extra, tonen daadkracht en initiatief. Kortom : een prettige omgeving om in te werken! Wij zijn dan ook een betrouwbare partner op wie onze klanten en onze medewerkers kunnen bouwen.

  Ons motto is niet voor niets : samen maken wij de toekomst !

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier