CSR medewerker
Groenendijk Bedrijfskleding
Woerden, Utrecht
4 dagen geleden

Heb jij je tijdens je hbo-opleiding volop bezig gehouden met duurzaamheid of heb je een achtergrond in technische textielkennis?

Dan is deze gave startersfunctie misschien iets voor jou!

We zijn op zoek naar een CSR medewerker die graag onderdeel wordt van een innovatief bedrijf op gebied van duurzaamheid.

Je voegt waarde toe door jouw kennis van en visie op de nieuwste innovaties rondom duurzaamheid en circulariteit in de textielbranche.

Je hebt diepgaande kennis van milieuzaken en je diept dit onderwerp binnen Groenendijk graag verder uit.

Je vormt samen met de CSR manager een team waarin jij de CSR manager ondersteunt. Dit doe je onder andere door je bezig te houden met de sociale- en milieuomstandigheden in onze textielketen, het verzorgen van rapportages voor de verschillende duurzaamheidsinititatieven waar Groenendijk aan deelneemt en het behandelen van klantaanvragen.

Binnen deze functie krijg je volop de ruimte om mee te werken aan innovatieve projecten. We vinden het belangrijk dat jij je binnen de functie kunt ontwikkelen!

Word jij enthousiast van deze unieke en veelzijdige functie? Solliciteer dan voor 11 maart en wie weet kom jij binnenkort deze functie bij ons bekleden!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier