Pakketsorteerders avondproces
Intermediair Uitzendbureau
Rosariumstraat 61 7311 JR APELDOORN,NL
14 dagen geleden

detail vacature 1663456

terug naar overzicht vacatures

Algemeen

Functie : Pakketsorteerders avondproces

Werkzaamheden

Voor een pakketsorteercentrum in Apeldoorn, zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers die in de avond willen werken.

Je werktijd zal om 18.00 uur starten en na verwachting zal de dienst om 02.00 uur eindigen. Het kan voorkomen dat jouw dienst eerder zal beginnen, eerder moet stoppen of langer moet doorwerken, dit is afhankelijk van de drukte.

Je zorgt er samen met jouw collega's voor dat de pakketten op de juiste manier verwerkt worden, zodat ze op tijd bij de klant afgeleverd kunnen worden.

Dit betekent dat je bezig bent om de pakketten op de lopende band te leggen of ze er juist vanaf te halen. Ook moeten ze gesorteerd worden op de juiste postcode.

Er wordt hard gewerkt, maar we vinden het erg belangrijk dat er een goede sfeer heerst en met z'n allen maken we er een gezellige werkomgeving van!Om rustig het proces in te stromen verwachten wij dat jij twee halve dagen mee kan werken.

Deze halve dagen zijn op donderdag en op vrijdag. De week erop word je ingepland voor het avondproces.

Eisen

Je bent flexibel inzetbaar; je bent minimaal twee dagen per week inzetbaar; geen opleiding vereist; je dient op eigen vervoer naar Apeldoorn te kunnen komen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier