Hoofd Productie. Vaste Baan!
Centerpoint
Eindhoven, NL
3 dagen geleden

Introductie

Wie is toe aan de volgende stap in zijn loopbaan? Management functie bij een zeer innovatieve ontwikkelende aannemer. Ben jij die senior betrokken projectleider die zich ook wil inzetten om de medewerkers naar een hoger niveau te helpen?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in de woning- en utiliteitsbouw voor zowel nieuwbouw als renovatie, herstructurering en planmatig onderhoud.

Naast het realiseren van projecten zijn ze voortdurend op zoek naar aantrekkelijke grondposities en / of bestaande bebouwing.

De (her-)ontwikkeling daarvan doen ze zelf of, bij zeer grote locaties, samen met anderen. Een sterke functionele interactie met aandacht voor het proces, waardoor een aantoonbaar beter resultaat wordt bereikt.

Dát is het onderscheidend vermogen van onze opdrachtgever dat in bouwteamverband volledig tot zijn recht komt. Een persoonlijke aanpak, met respect voor elkaars wensen en belangen.

Functie

Als hoofd productie ben je lid van het management team en ben je verantwoordelijk voor : aansturen, coachen, ontwikkelen van alle medewerkers die onder productie vallen direct of indirect waaronder projectleiders, uitvoerders, bouwplaatspersoneel, medewerkers materieel / dienst en de timmerfabriek.

Extra aandachtsgebieden : planning van het personeel, optimaliseren van werkprocessen en verbetertrajecten, kennisborging / kennisdeling, adviserende rol in het voortraject van projecten (eigen ontwikkeling, bouwteam, tenders).

Ook inspelen op (nieuwe) ontwikkelingen zoals : BIM, techniek algemeen, wet kwaliteitsborging en duurzaamheid / circulariteit behoren tot je uitgebreide takenpakket.

Functie-eisen

Je hebt een HBO / WO diploma Bouwkunde en meer dan 5 jaar ervaring als senior projectleider met aantoonbare leidinggevende kwaliteiten.

Je bent communicatief, empathisch, hebt een goed ontwikkeld organisatie vermogen, helicopterview en altijd bereid om te leren.

Aanbod

De opdrachtgever staat bekend om zijn afwisselende en dynamische projecten. Ze geeft ruimte voor ondernemerschap en er heerst een collegiale werksfeer met korte communicatielijnen en een grote openheid in een stabiel, financieel gezond familiebedrijf.

Dat uit zich onder andere in een grote betrokkenheid met alle medewerkers, lange dienstverbanden en een zeer laag ziekteverzuim.

Naast natuurlijk een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier