CNC Operator Verspaning
WILA
Lochem, NL
2 dagen geleden

Home Vacatures CNC Operator Verspaning

Welkom bij WILA!

Ter uitbreiding van het team, zijn we voor onze locatie aan de Goorseweg, op zoek naar een gedreven CNC Operator Verspaning.

Deze functie bied jou voldoende uitdaging omdat je binnen onze organisatie kan doorgroeien naar Allround CNC Operator Verspaning.

Lees snel verder voor meer informatie!

WILA is opgericht in 1932 en van oudsher een familiebedrijf, gespecialiseerd in het maken van nauwkeurige gereedschapssystemen en gereedschappen voor kantpersen.

We hebben twee productielocaties in Lochem, waar wij kantpersgereedschappen (Tooling) en klemsystemen (Tool Holders) produceren met een eigen afdeling Research & Development.

Daarnaast hebben we een productielocatie in China en een verkooplocatie in Amerika. Samen realiseren wij het succes van WILA en zijn we trots op onze producten en medewerkers.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als CNC Operator Verspaning kom je te werken in een team van 8 directe collega’s binnen jouw unit en ben je verantwoordelijk voor de bediening van één of meerdere CNC gestuurde bewerkingscentra.

Het totale team bestaat uit + / - 30 collega’s.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het inladen van het juiste programma, de machine instellen of ombouwen naar een andere opspanning.

Je ontbraamt de geproduceerde producten en meet deze producten volgens procedure. Enkele productsoorten worden gemeten m.

b.v. een CNC meetmachine. Indien nodig, pas je zelf het programma aan.

Daarnaast vind je het leuk om mee te denken bij het verbeteren van de processen. Naast deze taken verhelp je kleine machinestoringen en voer je eerstelijns onderhoud uit.

Wat verwachten we van jou?

Om succesvol te zijn in jouw werk als CNC Operator Verspaning, kun je ons het volgende bieden :

 • Afgeronde opleiding MBO niveau 3, bij voorkeur richting Verspaning
 • Uiteraard heb je affiniteit met techniek, automatisering en metaal. Daarnaast heb je technisch inzicht en bij voorkeur kennis van- en ervaring met het werken met metaalproducten.

  Daarnaast ben je een gedreven teamspeler en communicatief vaardig. Je vindt het een uitdaging om bij ieder product wat je maakt weer te voldoen aan de hoogwaardige kwaliteit die er gevraagd wordt.

  Tot slot, ben je bereid om in een ploegendienst te werken. De functie is op dit moment in een 2-ploeg, maar gaat in de (nabije) toekomst naar een 3-ploeg.

  Wat kunnen we jou bieden?

  Wij vinden het belangrijk dat je naast goede arbeidsvoorwaarden, met plezier naar je werk gaat. Daarom vinden wij samenwerken, betrokkenheid en een goede werk-privé balans belangrijk.

  Naast een goed salaris conform cao metalektro, bieden wij daarom ook aan :

 • 27 vakantiedagen én 13 ATV-dagen bij fulltime basis
 • Ploegentoeslag
 • Ruime winstdelingsregeling
 • Deelname WILA-activiteiten zoals ons jaarlijks WILA festival
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Uitgebreid inwerkprogramma
 • Fietsplan
 • Wat zijn de vervolgstappen naar jouw nieuwe baan?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier