Beauty Specialist Kruidvat Maastricht
TopVacaturebank.nl
Maastricht, NL
17 dagen geleden

Als Beauty Specialist geef jij de klanten van Kruidvat een extra reden om bij ons te komen winkelen. Hoe je dat doet? Door klanten van goed advies te voorzien over cosmetica-

en beautyproducten. Maar als Beauty Specialist bij Kruidvat doe je nog veel meer! Dankzij jou ziet het assortiment decoratieve cosmetica en skin care er in jouw winkel altijd tiptop uit.

En omdat wij het belangrijk vinden dat je overal in de winkel inzetbaar bent, leren we je alle voorkomende werkzaamheden, zoals kassa draaien en advies geven over onze geneesmiddelen.

Dit doe je samen met je collega’s, want bij Kruidvat werken is teamwork.

Je ziet, als je van een veelzijdige baan houdt, ben je bij Kruidvat aan het juiste adres. Bij ons maak je, samen met je team, van elke werkdag een succes! En wil je verder groeien?

Bij Kruidvat bieden we je altijd ruimte om aan je toekomst te werken.

Wie ben jij?

 • Je bent 16 jaar of ouder en je hebt een middelbare schooldiploma (of je bent bezig dat te behalen).
 • Je hebt al ervaring in de detailhandel, het liefst in een retail- of horecaomgeving waar je je handen uit de mouwen hebt leren steken en snel hebt leren schakelen.
 • Je hebt affiniteit met cosmetica en skin care en je vindt het leuk om jouw kennis hierover te delen.
 • Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren.
 • Je wilt het erkende diploma Verkoop in de Drogisterij halen (op onze kosten), zodat jij alles te weten komt over onze zelfzorggeneesmiddelen en de klant hierover kunt adviseren.
 • Een afwisselende baan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Waar een enthousiast team staat te popelen om met jou kennis te maken.
 • Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met opleidingen en trainingen.
 • Een goed startsalaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • En natuurlijk krijg jij een aantrekkelijke personeelskorting bij Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL.
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier