Verpleegkundige
Samenindezorg
Rijswijk,NL
1 dag geleden

Wat wij bieden

Wij waarderen jouw inzet voor de cliënt / bewoners! Daarom willen wij ook graag voor jou zorgen. Om goed aan jouw wensen te kunnen voldoen gaan wij allereerst met jou in gesprek! Daarnaast bieden bij begeleiding bij de sollicitatie procedure zodat je een spetterend gesprek kan neerzetten.

Je ontvangt een goed marktconform salaris conform de cao. Je ontvangt onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding. Voor jouw eigen ontwikkeling zijn er talloze cursussen en trainingen beschikbaar.

Toe aan een andere baan? Laat dan snel van je horen, zodat wij jouw wensen voor de verpleegkundige functie met je kunnen bespreken! Ik ben bereikbaar via 06-30987130 en per mail rani.

adjodhia samenindezorg.nl

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier