Senior Implementatie­consultant Zorg
CONCLUSION
Utrecht, NL
8 uur geleden

Senior Implementatie consultant Zorg

Tijd voor verandering, senior implementatieconsultant Zorg. Bij Furore krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het :

 • overall projectleiden van het HiX-project waarbij een ziekenhuis overgaat naar HiX6.1.
 • leiden van het integratie EVA Project AMC / VUMC.
 • Hoe dit er concreet uitziet?

  Voor opdrachtgevers in de zorg ben je betrokken bij het invoeren van standaard softwarepakketten. Je adviseert en begeleidt de klant bij alle facetten die bij de invoering van een softwarepakket komen kijken.

  Zo ben je verantwoordelijk voor het aansturen van deelprojectleiders en het rapporteren aan stuurgroep en stakeholdermanagement.

  Binnen het project is er specifieke aandacht voor medicatiebereiding, toedieningsregistratie en koppelingen met andere (medische) applicaties.

  Een ander voorbeeld van een project is de verantwoordelijk hebben voor alle integratie onderdelen binnen het programma EVA, de implementatie van het Epic EPD bij twee ziekenhuizen.

  Dit betreft de realisatie van alle HL7 koppelingen tussen Epic en de twee sets aan deelsystemen in beide ziekenhuizen. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor alle front-end integratie componenten binnen het EPD en de back-end integratie.

  Denk hierbij aan bestandskoppelingen tussen Epic en de beide ERP’s, maar ook aanlevering van rapportages aan interne deelsystemen en externe organen, als NICE, PRN, etc.

  Zo maak je het verschil.

  Onze Identiteit

  Furore is een specialist. Met opdrachtgevers in de zorg en de wetenschap zijn we onderscheidend in informatietechnologie en marktkennis.

  Als partner in informatisering zijn we betrokken bij de totale cyclus van informatiesystemen. Van de definitie tot de implementatie, en van support tot vervanging.

  Ons team bestaat uit 80 medewerkers die staan voor vakmanschap en plezier, met een focus op innovatieve oplossingen. Professionaliteit staat bij ons voorop, daarom blijven we onszelf ontwikkelen.

  Met flexibele werktijden zorgen we voor een goede werk-privébalans.

  We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem.

  Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel.

  Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken.

  Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat.

  Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als senior implementatieconsultant goed bij Furore in Amsterdam.

  Jou missen we nog

  Jij bent te herkennen aan je liefde voor de vakgebieden Zorg en ICT en je talent om de kern uit een boodschap halen.

  Vinden mensen je recht door zee? Of juist terughoudend? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral kwaliteit- en servicegericht, zelfstandig, gestructureerd, resultaatgericht en een teamspeler.

  Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als senior implementatieconsultant Zorg heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder :

 • kennis en ervaring met implementatie van Elektronische Patiëntendossiers binnen ziekenhuizen.
 • Databases.
 • het maken van proces- en functioneel ontwerpen.
 • commerciële vaardigheden en een uitgebreid (ICT gerelateerd) netwerk in de zorg.
 • ervaring met ICT projectmanagement.
 • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Voor deze functie heb je een HBO / WO diploma. Aangevuld met kennis van processen binnen de ziekenhuizen.

  Waardering voor je werk

  In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als senior implementatieconsultant Zorg bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband) :

 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht.
 • mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
 • een baan bij een informeel bedrijf. We stimuleren nieuwsgierigheid en moedigen initiatief aan.
 • de mogelijkheid om zelfstandig op projectbasis bij verschillende klanten te werken en midden in het ziekenhuisproces samen met de gebruikers.
 • bijzondere prestaties worden extra beloond.
 • Trek je conclusie en solliciteer

  Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Mischa Bach, HR adviseur, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 020-3467171 en career furore.

  com. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact! Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan.

  Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

 • Deel via
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier