Winkelmedewerker Afdeling Meat 8 uur per week
METRO
Dordrecht, Dordrecht, Nederland
5 dagen geleden

Winkelmedewerker Afdeling Meat 8 uur per week

Vacaturenummer : 110417

Werklocaties

Makro DordrechtToermalijnring 2000Dordrecht3316 LC Wat kan jij verwachten als winkelmedewerker Ultra Vers bij Makro Nederland?

Als winkelmedewerker bij Makro ben jij het eerste contact en adviseur voor de klant. Je levert excellente service, je prijst de producten aan en je stimuleert de verkoop van ons eigen merk.

Je informeert klanten over speciale aanbiedingen en promoties op onze Ultra vers afdeling. Onze afdeling bestaat uit verschillende teams, namelijk AGF (Aardappelen, Groente, Fruit), vis, vlees, kaas of de bakkerij.

Je kunt dus ingezet worden in een van deze teams. In deze rol vraag je feedback van de klanten en informeer je de afdelingsmanagers hierover.

Natuurlijk vul je de voorraad aan en controleer je de prijsetiketten en labels op de producten in de winkel. Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt in ieder geval de middelbare school afgerond of je bent bezig met een vervolgopleiding.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent sterk in luisteren.
 • Uiteraard ben je behulpzaam en ben je klantgericht ingesteld.
 • Je kunt de aandacht van klanten trekken, hebt sterke onderhandel vaardigheden en je bent in staat jouw werk goed af te ronden.
 • Werken bij Makro Nederland

  Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, ontvang jij een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast heb je bij Makro Nederland ruime carrièremogelijkheden en is er volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing.

  Als jij de ambitie hebt, kun je een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze internationaal groeiende onderneming.

  Makro Nederland heeft in Nederland zo’n 3600 medewerkers en 17 vestigingen met een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.

  000 artikelen onder één dak. Wij willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken door het aanbieden van een uitgebreid pakket van producten en diensten.

  Makro Nederland is onderdeel van METRO AG. METRO werkt continu aan een uitstekende samenwerking door de beste producten en diensten te leveren aan 21 miljoen klanten in meer dan 25 landen.Makro Nederland

  10 jul 2020

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier