Super User SAP (E)WM
Action Nederland B.V.
Noord-Holland (NL)
20 dagen geleden

WAT JE DAGELIJKS GAAT DOEN

Vanwege onze extreme groei zijn we op zoek naar een Super User (E)WM. Je bent in deze functie onderdeel van het Proces Management team en rapporteert aan de Proces Owner.

De werkzaamheden zijn gericht op het (door) ontwikkelen van logistieke processen rondom onze bestaande, alsmede nieuw te bouwen distributiecentrum binnen Europa.

In deze functie ben je aanspreekpunt voor de collega’s (o.a. teamleiders en voormannen) met betrekking tot SAP rapportages , analyses in de logistieke operatie.

Je inventariseert ideeën, vragen en / of problemen die ontstaan in het distributiecentra en schakelt vervolgens met ICT of externe consultants om tot een concrete oplossing te komen.

Voor ICT ben je aanspreekpunt om de uiteindelijke oplossingen te testen en door te voeren binnen de logistieke operatie.

Door het uitvoeren van unittesten en acceptatietesten bij nieuwe oplossingen, het begeleiden van implementaties en het opleiden en inwerken van (nieuwe) medewerkers zorg jij voor continue verbetering van ons geautomatiseerde logistieke proces.

De combinatie van verbetering en uitbreiding van systemen & processen maakt dat je in deze functie aan veel projecten tegelijk deelneemt.

Ook ben je binnen onze afdeling het SAP kenniscentrum en draag je zorg voor het verzamelen, verspreiden en delen van kennis.

Hierdoor sta je in direct contact met collega’s in de distributiecentra. Door de sterke groei van Action behoort ook de technische inrichting van nieuwe distributiecentra en het trainen en begeleiden van collega’s in het buitenland tot jouw takenpakket.

WAT KENMERKT EEN SUPER USER LOGISTIEK BIJ ACTION

Als Super User Logistiek bij Action ben je analytisch, stressbestendig en goed in staat te communiceren met verschillende afdelingen van Action in het binnen- en buitenland.

Onze formule met verbazend volledig assortiment en complexe goederenstromen met dagelijks nieuwe producten vraag verder om een ondernemende, kritische en pragmatische houding met een hoog kostenbewustzijn.

En verder :

 • Afgeronde opleiding op HBO niveau;
 • Kennis van SAP ((E )WM), Lotus, Microsoft Dynamics of aanverwante WMS systemen is een must;
 • Ervaring met het door vertalen van de gebruikerswensen naar concrete IT requirements;
 • Ervaring met het gebruiken en verbeteren van ERP / WMS pakketten (of : complexe IT oplossingen) in een logistieke omgeving is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • DIT BIEDEN WIJ JOU ALS SUPER USER

  Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris obv een 38 urige werkweek;
 • Laptop;
 • 15 % personeelskorting op je aankopen bij Action.
 • Persoonlijke groei

  We openen elke week winkels in binnen en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling en hierdoor is de verwachting dat de afdeling verder zal uitbreiden waardoor er doorgroei mogelijkheden zijn naar bijvoorbeeld SAP Application Manager.

  Daarnaast brengt de expansie van Action uitdagingen met zich mee qua processen en de opening van nieuwe distributiecentra.

  Je kunt met een ondernemende en proactieve instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze Logistieke afdeling en je als inhoudelijk specialist verder ontwikkelen.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier