Opleidingsfunctionaris
Zorgenwelzijnplein
Nootdorp
1 dag geleden

Functieomschrijving

Ook nu in coronatijd werven we door : Parnassia Groep Academie zoekt voor de afdeling Verpleegkundige en Agogische Opleidingen regio Rijnmond een opleidingsfunctionaris.

Informatie

Enthousiast, optimistisch, kritisch en verbindend. Herken jij jezelf hierin?

In de functie van opleidingsfunctionaris coach je werkbegeleiders bij het begeleiden en beoordelen van MBO- en HBO leerlingen en stagiaires.

Je draagt bij aan de vertaling en implementatie van ontwikkelingen in het beroepsonderwijs naar de praktijk. Je adviseert en ondersteunt leidinggevenden en teamrolhouders bij het inrichten van het leerklimaat.

Daarnaast verzorg je onderwijs in het kader van bij- en nascholing.

De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden :

 • Werven en selecteren van aspirant-leerlingen
 • Coachen van werkbegeleiders en bewaken van de kwaliteit van het praktijkleren in de organisatie
 • Verzorgen van bij- en nascholingen en geven van onderwijskundige adviezen
 • Deelname aan diverse overleggen, bijvoorbeeld ten behoeve van curriculumontwikkeling of het opstarten van projecten die de samenhang tussen theorie en praktijk bevorderen
 • Functie-eisen

 • Afgeronde lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn, lerarenopleiding Verpleegkunde of een vergelijkbare opleiding
 • Voor interne kandidaten geldt bovenstaande óf in het bezit zijnde van een verpleegkundig of agogisch HBO diploma en de bereidheid tot het volgen van een lerarenopleiding
 • Ervaring met het coachen en begeleiden van leerlingen en stagiaires
 • Ervaring met het geven van onderwijskundige adviezen aan leidinggevenden en (HGO-)teams is een pré
 • Recente werkervaring in de zorg, bij voorkeur in de GGZ en kennis van ontwikkelingen binnen de GGZ
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3037,- en maximaal € 4131,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Contactinformatie

  Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Truong Le, opleidingsfunctionaris Parnassia Groep Academie, via 06-10758000.

  Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier