Docent E-commerce Associate degree
Hogeschool Utrecht
Utrecht, Utrecht, NL
1 dag geleden

Het Instituut voor Associate degrees (IAd) van Hogeschool Utrecht is per 1 september 2018 gestart met het aanbieden van tweejarige hbo-opleidingen op locatie Amersfoort.

Onze Ad-opleidingen zijn praktijkgerichte hbo-opleidingen.

Na een succesvolle accreditatie is de Ad opleiding E-commerce in september 2022 van start gegaan. De afgelopen periode zijn wij bezig geweest om deze opleiding neer te zetten en het curriculum te ontwikkelen.

Door de grote studenten toeloop zijn we op zoek naar uitbreiding van het team.

In de opleiding Ad E-commerce leiden we studenten op tot breed inzetbare, hands-on E-commerce professionals zie zich bezighouden met het totale proces van online verkoop : een webshop bouwen, verkoop realiseren, klanten naar de webshop te leiden, en met behulp van data-analyse de marktpositie of winstgevendheid van de webshop verbeteren.

Als docent begeleidt je studenten bij hun praktijkopdrachten en coacht ze bij hun leerproces. Je verzorgt (werk)colleges en vaardigheidstrainingen, en in samenwerking met het werkveld draag je bij aan de voortdurende actualisering van het onderwijs om relevant te blijven voor de praktijk.

Daarbij betrek je jouw netwerk in het bedrijfsleven, de HU, HBO en MBO collega-opleidingen en externe deskundigen.

Uiteraard sta je in jouw rol als docent en leerteambegeleider in nauw contact met je studenten en geeft veelvuldig feedback op hun gemaakte werk en op hun aandeel in het proces.

Aan het einde van ieder blok beoordeel je portfolio’s en in het tweede jaar voer je assessments uit samen met jouw collega’s.

Jouw profiel

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw wensen en behoeftes tot een functie en werkgever. Om succesvol te kunnen zijn in deze rol zijn een aantal aspecten van belang :

 • Je hebt minimaal een relevante Bacheloropleiding en bij voorkeur ervaring in het onderwijs en het werkveld;
 • Je bezit inhoudelijke, actuele en relevante werkveld-gerelateerde kennis en vervult zodoende een expertfunctie. Denk hierbij aan de verschillende disciplines binnen de e-commerce zoals e-marketing, ICT, supply chain management en (big) data;
 • Je bent in het bezit van de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (hbo) (of een andere relevante didactische kwalificatie) of je bent bereid om deze te behalen;
 • Bij voorkeur ben je bekend met vernieuwende, activerende en praktijkgerichte onderwijsvormen vanuit diverse relevante theorieën en modellen (mbo of hbo) of in staat en bereid deze zeer snel eigen te maken.
 • Het is een pré als je kennis en ervaring hebt met het (ontwikkelen van) leerteamleren, waarbij de student wordt begeleidt en uitgedaagd zijn eigen leren centraal te stellen en de persoonlijke ontwikkeling vorm te geven;
 • Inspirerende werkomgeving

  De Ad opleidingen van de HU zijn gehuisvest op onze de locatie in Amersfoort. Vanaf september 2022 bieden we 12 opleidingen aan.

  Onze doelstelling is om op korte termijn structureel door te groeien naar 1.500 Associatie degree-studenten. Bij de ontwikkeling van de Ad's werken we nauw samen met het regionale mbo, bedrijven en instellingen.

  Bij het leren staat de student centraal en wordt altijd gewerkt vanuit de werkelijke beroepssituatie. Een Ad is daarmee een uitstekende vervolgopleiding voor mbo'ers, maar is ook uitermate geschikt voor praktisch ingestelde havisten.

  Je komt te werken in een team met drie collega’s. Samenwerking staat hierin centraal, zowel binnen de opleiding als eventueel daar buiten.

  Vanuit een positieve feedbackcultuur en growth mindset staat de ontwikkeling van de student tot beroepsbeoefenaar op Ad-niveau centraal.

  Uiteraard zijn wij op zoek naar een collega die zich hierin kan vinden en daar een bijdrage aan kan leveren.

  Wat bieden we jou

  Behalve een uitdagende rol als Docent Ad E-Commerce , is de HU een werkgever met prachtige ambities en goede voorwaarden.

 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar (D4) met een omvang van 0,7- 0,8 fte;
 • Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal €3.881,09 en maximaal €5.332,48 op basis van 1,0 fte (schaal 11).
 • Mocht je niet volledig aan de gevraagde voorwaarden voldoen, maar je bent wel erg enthousiast. Voel je dan alsnog vrij om te reageren.

  We kijken in de procedure welke bijdrage jij kan doen aan de opleiding en welke werkzaamheden hierbij passen. Een inschaling in schaal 10 is hierbij dan mogelijk.

 • Een tegemoetkoming in de eigen bijdrage van de zorgverzekering van € 300,00 bruto per jaar naar rato dienstverband;
 • Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Wij hebben daarnaast uitstekende studie en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Bij een fulltime dienstbetrekking bestaat de mogelijkheid tot wel 428 uur verlof per jaar;
 • Verder is er flexibiliteit in werktijden;
 • Uiteraard een smartphone en een laptop;
 • Een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en fitness;
 • Enthousiast?

  Ben je enthousiast, maar ook nog wel nieuwsgierig naar de rol van Docent Ad E-Commerce? Neem dan zeker contact op met Eva van Haaren (Corporate Recruiter) via eva.vanhaaren hu.nl.

  Wil je direct solliciteren? Dat kan uitsluitend online via de sollicitatiebutton tot en met 1 oktober. We ontvangen graag jouw cv en een korte motivatie.

  Spreken we je snel?

  Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit en (talent)ontwikkelmogelijkheden voorop staan.

  Als inclusieve werkgever nodigen wij daarom nadrukkelijk alle doelgroepen op om te solliciteren. Een referentie, digitale check op diploma en identiteitsbewijs en de aanvraag van een VOG zijn onderdeel van de procedure.

  Reageren is mogelijk tot en met 1 oktober 2022

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier