Begeleider ZZP
Randstad
Enschede, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij als ZZP’er op zoek naar opdrachten? Randstad bemiddelt professionals in de zorg. Onze professionals pakken inhoudelijke vraagstukken op bij diverse opdrachtgevers.

Dat betekent dat ze naast meewerken ook kunnen coachen, mentortaken op zich kunnen nemen of in een coördinerende functie kunnen werken.

Als ZZP’er ben je misschien nog niet zo ervaren in deze rollen. Hoe mooi is het dan om ervaring bij ons op te doen en op een later moment in je carrière zo’n rol op je te kunnen nemen?

Wij onderscheiden naast professionals namelijk ook potentials. Een potential is een veelbelovende begeleider die nog niet de ervaring heeft van een professional, maar wel over een goede basis en drive beschikt.

Hoe zien de opdrachten er voor jou uit?

Opdrachten via Randstad duren gemiddeld 3-6 maanden. Een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week of meer is van belang, zodat je ook echt waar nodig taken van het vaste team kan overnemen.

Naast het afgesproken tarief krijg je natuurlijk ook toeslagen voor onregelmatige diensten en een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer tot aan 50 euro per dag.

Als potential ben je in het begin een echte meewerker op de groep. Je werkt vaak in een groter projectteam bestaande uit professionals.

Je zal voornamelijk op groepen in de gehandicaptenzorg werken. Groepen waar je een combinatie van begeleiding en zorg biedt.

Je gaat daarna op een afgesproken moment van potential naar professional.

Wat verwachten wij van jou?

Een afgerond niveau 4 diploma in de zorg en minimaal 2 jaar ervaring als begeleider. Je bent bekend met agressieproblematiek en met ADL.

Je bent je eigen visitekaartje maar ook voor Randstad. En je wil het verschil maken voor de opdrachtgever en jouw cliënten.

Zodat we samen werken naar een steeds betere kwaliteit van zorg.

Interesse? Laat het ons weten door te reageren op deze vacature. Een reactie per e-mail mag ook. E-mail dan je CV en korte motivatie onder vermelding van het vacaturenummer naar : profindezorg nl.randstad.com .

Hopelijk tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier