Junior Docent Methoden & Statistiek (0,7-0,9 fte)
Universiteit Utrecht
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Uren per week : 28 tot 36 Faculteit of dienst : Faculteit Sociale Wetenschappen Afdeling : Methode en Statistiek Uiterlijk reageren op : 22 augustus 2022

Functie

Als junior docent Methoden & Statistiek ga je :

 • werkgroepen begeleiden (en eventueel in een latere fase ook colleges geven);
 • toetsen organiseren van grote bachelorvakken;
 • het onderwijs ontwikkelen en innoveren op het gebied van Methoden en Statistiek.
 • Profiel

  We zoeken een nieuwe docent met een brede kennis van de meest gebruikte methoden en analysetechnieken in de sociale wetenschappen (zoals regressie-analyse), daarnaast is kennis van R ook heel waardevol voor ons.

  Naast deze inhoudelijke wensen zoeken we nadrukkelijk iemand met organisatorische kwaliteiten, die het leuk vindt om te helpen bij het organiseren van bijvoorbeeld werkgroepen en tentamens.

  In deze functie verzorg je met name Nederlandstalig bacheloronderwijs. We verzorgen ook Engelstalig onderwijs in verschillende opleidingen.

  Daarnaast zijn we ook actief binnen twee minors en een master op het gebied van Applied Data Science.

  Aanbod

  We bieden een tijdelijke aanstelling van 0,7 0,9 fte voor een periode van 4 jaar. Er zijn wellicht ook mogelijkheden om de onderwijsaanstelling met een onderzoekaanstelling bij M&S aan te vullen : dit zal echter in overleg en veelal op projectbasis gebeuren.

  Binnen je onderwijsaanstelling is 10% van de tijd gereserveerd voor ontwikkeling. Hierin volg je een traject voor docenten in opleiding wat binnen 4 jaar moet leiden tot het behalen van Basis Kwalificatie Onderwijs.

  Het salaris is minimaal € 2. 960,- en maximaal € 4.670,- bruto per maand, bij een volledige aanstelling van 38 uur per week (conform schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten).

  Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket , waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.

  Kijk voor meer informatie op

  De startdatum van de aanstelling is bij voorkeur half oktober 2022.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier