Verzorgende thuiszorg 9-24 uur
AxionContinu
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Werk jij als Verzorgende in de thuiszorg in IJsselstein, dan vind je in deze vacature de ideale combinatie van zelfstandig werken en de steun van een team waar je op terug kunt vallen.

De hele dag op jezelf aangewezen zijn? Dat is bij ons zeker niet het geval. Het is bij AxionContinu werken aan een goede sfeer en wat voor elkaar over hebben.

Elke cliënt ondersteunen en coachen jullie zo goed mogelijk, gebruikmakend van de nieuwste technische hulpmiddelen voor de cliënt én jou als medewerker.

In onze teams streven wij ernaar het mogelijk te maken werk en privé goed te kunnen combineren. We denken graag met jou mee over het aantal werkuren per week, de werkdagen en diensten.

Zo ben je bijvoorbeeld bij ons niet verplicht 'gebroken diensten' te werken en is ook het werken tijdens schooltijd een mogelijkheid.

We kunnen je een baan aanbieden voor 9-24 uur per week. Hierbij behoort een vast contract uiteraard tot de mogelijkheden

Wil je graag vrijblijvend een dag meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

We noemen onszelf 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden.

We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan.

En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Arbeidsvoorwaarden : Functie eisen :

Jouw functie

Wat ons allemaal motiveert is wat we voor een ander kunnen betekenen. Wij zijn Optimisten in de zorg en kijken naar wat er wél mogelijk is voor onze cliënten.

Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technische hulpmiddelen, zoals Medido en beeldzorg, waarbij met een tablet een beeldverbinding wordt gemaakt met de cliënt thuis.

En jouw rol? Die verandert daardoor steeds meer van verzorging naar ondersteuning en coaching van cliënten.

Jij :

 • bent in het bezit van een diploma MBO-3 Verzorgende
 • volgt graag de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied en deelt jouw kennis en ervaring graag met collega's
 • Wij bieden

  Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4.Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou :

 • FWG schaal 35 : minimaal 1.902,93 en maximaal 2.762,34 euro (op basis van 36 uur per week, afhankelijk van ervaring)
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ zorgverzekering
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, vanaf een bepaalde reisafstand.
 • Een vrijetijdsbudget ter waarde van 150 euro
 • Waardering voor jou als medewerker, bijvoorbeeld met een teamuitje of een attentie op de Dag van de Verpleging
 • Van nieuwe medewerkers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (kosten worden vergoed). Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier