Begeleider
Randstad
ARNHEM, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Zorgen voor mensen begint bij liefde. Samen lachen. Samenwerken. Samen zorgen wij er voor dat zo'n 200.000 mensen met een beperking de zorg krijgen die zij verdienen.

Als begeleider in de gehandicaptenzorg ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van verschillende doelgroepen. Het bieden van lichamelijke zorg.

Zelfstandig om kunnen gaan met een tillift.

Maar bovenal beleef jij de geluksmomenten die jullie samen hebben.

Ook kan het zijn dat jij als groepsbegeleider individuen en groepen gaat begeleiden die elk hun eigen identiteit en gedrag hebben.

Jij kunt je oriënteren op diverse woongroepen met cliënten en van hier uit de vervolgstap maken naar jouw ideale baan die 100% bij je past. Hier zorgen wij samen voor.

In de omgeving van Arnhem en Ede kunnen mensen met een beperking jouw hulp goed gebruiken. Dit kan zowel op vaste als flexibele basis als begeleider of groepsleider.

Voor een opdrachtgever in omgeving Arnhem / Ede zijn wij op zoek naar groepsleiders of begeleiders op zowel vaste als flexibele basis.

Als begeleider of groepsleider draag jij de zorg voor mensen met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG) en verstandelijk gehandicapten.

Ook zijn er cliënten met een niet-aangeboren hersenletsel. De mate van ADL hangt af van wat elk individueel persoon of groep nodig heeft.

Wat jij bezit :

 • Afgeronde opleiding SPW of SPH / MWD minimaal niv. 4.
 • Mogelijkheid tot aanvraag VOG.
 • Kennis en werkervaring GHZ.
 • Zelfstandig kunnen werken met tilliften (eis).
 • Enthousiast over het werken met de doelgroep.
 • Aanpakkersmentaliteit.
 • Wat jij terug krijgt :

 • salaris conform CAO GHZ FWG 35.
 • Mogelijk om vaste uren te krijgen middels detachering.
 • Een lach op het gezicht van jouw cliënt en die van jou.
 • Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

  Voor vragen kun je bellen naar het nummer 030-2337866 en vragen naar Johanna van 't Veen of Nicky Steenwelle of een mailtje sturen naar vacatures.

  zorgapeldoorn nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier