Productmanager Dashboarding & Reporting - Tribe Business Lending
Rabobank
Utrecht , NL
5 uur geleden

Stel je eens voor Dat zakelijke klanten met één druk op de knop weten of ze een financiering kunnen krijgen. En dat Rabobank deze klanten volledig objectief en uniform beoordeelt op hun belangrijkste key success factors, waardoor een financiering snel en adequaat tot stand komt.

Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als Productmanager Dashboarding & reporting bij de Tribe Business Lending (TBL).

Dit, doordat je een positieve bijdrage aan een datadriven organisatie voor het financieren van de toekomst. Jouw directe klanten?

90 community banken, 14 districtsbanken, 5 grootbedrijfteams, FR&R, Food&Agri en de verschillende Areas binnen Tribe Business Lending.

Impact creëren Zakelijk financieren is in de hele geschiedenis van Rabobank uitgevoerd door experts (relatiemanager en credit) die uiteindelijk het besluit vormen om een financiering te verstrekken aan een klant.

In de nabije toekomst gaat dit gebeuren door modellen en algoritmen, een game changing ontwikkeling en inzichten gebaseerd op data om te sturen.

Je zorgt ervoor dat afnemers de beschikking krijgen over de juiste, gestructureerde data en inzichten (volledigheid, kwaliteit) zodat ze kunnen sturen op Commercie, Efficiency en Risico .

Je bent, samen met de BI manager binnen Commercial Banking, verantwoordelijk voor het verzamelen van requirements op gebied van managementinformatie, het laten ontwikkelen van dashboards, het zorgdragen voor uniforme definities over alle rapportages heen en het implementeren daarvan in de business.

Je stemt met de verschillende stakeholders hun behoefte aan inzichten af.Met elkaarSamenwerken is de manier waarop we werken.

Ons team Data & IT Foundation van TBL bundelt de krachten om te zorgen dat data met de hoogste kwaliteit door systemen loopt, en we leveren daarmee maximaal inzicht aan onze klanten.

Met jou erbij als Productmanager Dashboardig & Reporting staat de teller van het team op 19 diverse collega’s.Arjan Groen (Corporate Clients, een van jouw stakeholders) : het werken met accurate en tijdige data is absoluut key in de klantbediening.

Het is een evident belangrijke bron om onze commercie en klant- en kredietportefeuille mee te sturen en het wordt ook steeds relevanter om door middel van big data’ onze klanten relevante inzichten te bieden .

Met jouw talenten Klantgerichtheid staat voorop, direct gevolgd door organisatiesensitiviteit. Je bent een geboren organisator en communicator en weet altijd te zorgen voor overzicht en richting.

 • Ook ben je in staat om snel te schakelen tussen operationeel, strategisch en tactisch niveau. Daarbovenop is het belangrijk dat je je in de onderstaande checklist herkent : Een afgeronde HBO Bachelor of WO Master;
 • Aantoonbare ervaring met (zakelijke) financieringsproducten;Aantoonbare ervaring met managementinformatie opstellen;Bedreven in heldere en stevige communicatie en goed stakeholdermanagement;
 • Affiniteit met projectmatig en agile werken in een multifunctioneel team;De capaciteit om snel hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden;
 • Sterk analytisch vermogen;Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).Bij de RabobankDat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor 7,1 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al.

  Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op manieren zoals : Wij delen graag onze kennis over duurzame, financiële oplossingen.

  Elk jaar geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Dit geld- dat wij coöperatief dividend noemen- investeren we in verschillende lokale initiatieven.

  Ondernemers zijn de motor van onze economie. Ze staan midden in een samenleving die snel verandert. Dus is het nodig dat zij steeds blijven vernieuwen en verduurzamen.

  Met het programma Smart MKB helpen we ondernemers met hun digitaliseringsvraagstuk.Wil jij dit ook?De beste versie van jezelf worden?

  Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

 • Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op : een brutomaandsalaris tussen € 4.,45 en € 7.,56, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;een Employee Benefit Budget (11% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou.

 • Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;flexibiliteit in werktijden en locatieonafhankelijk werken;
 • een thuiswerkvergoeding en / of vergoeding voor woon-werkverkeer;een pensioenregeling waar je zelf maar 3,5% aan bijdraagt.

  Laten we kennismaken. Ben jij de persoon die de Rabobank wil versterken als Productmanager Dashboarding & reporting? Om het verschil te kunnen maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij?

  We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.Handig om te weten : Solliciteren kan tot en met 23 januari .

  Reageer met je brief en cv via de Solliciteer nu button.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier