Praktijkmanager (Orthodontie)
Mondzorg Recruiters
Maastricht, LI, Netherlands
11 uur geleden

Voor een Orthodontiepraktijk in het gezellige Maastricht, zijn wij op zoek naar een praktijkmanager die zich herkent in de volgende kenmerken, daadkrachtig, verbindend en enthousiast.

Het gaat om functie van 32-40 uur. Heb jij : - HBO werk- en denkniveau- Ervaring in een leidinggevende functie- Ervaring met personeelsplanning en kamerbezetting- Flexibiliteit in werktijden- ICT-vaardig, ervaring met Exquise is een pré- Ervaring in de tandheelkunde is een pré Ben jij dan ook nog eens : Een echte teamplayer - Representatief - Sociaal in de omgang Communicatief vaardig - Daadkrachtig en Stressbestendig - Hulpvaardig - Oplossingsgericht en pro actief denkend en handelen - En is je Nederlands in woord en geschrift goed?

Lees dan zeker even verder want dit kan zomaar eens de tandartspraktijk voor jou zijn. De voornaamste werkzaamheden in uitdagende functie zullen zijn : - Algehele dagelijkse operationele leiding in de praktijk- Opzetten en aan sturen van een nieuw team- Coördineren en optimaliseren bedrijfsvoering- Het optimaliseren van de kamerplanning en bezetting- Administratieve en facilitaire zaken- Eerstelijns klachtenmanagement (in samenspraak met de tandarts-directeur)- Toezien op naleving van geldende wet- en regelgeving (m.

n. hygiëne) Voel jij je aangesproken door het werken in een gemotiveerd team? Wil jij het beste uit jezelf halen en ben je altijd op zoek naar mogelijkheden?

Dan is dit de werkgever voor jou. Over deze praktijk : Over het team : gezellig; professioneel; divers; jong en oud; verschillende komafPersoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen de basis van elke behandeling.

Software : Exquise Wat biedt de praktijk jou : - Een prettige werkomgeving- Uitdagende functie- Leuk enthousiast en gevarieerd team collega’s- Goede arbeidsvoorwaarden- Een organisatie die sterk groeit en in beweging is- Werken in een professionele werkomgeving met steun van een regio manager en service organisatie Fijn om te weten : Bereikbaarheid : Goed te bereiken met het OV en de auto.

Parkeren : voor de deur is gratis Wie zijn wij? Wij zijn recruiters gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling in de mondzorg.

Wij brengen jou in contact met een praktijk die past bij jouw wensen en behoeften.Dit doen we volledig anoniem en gratis.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier