Vacature instructeur techniek
Stichting Carmelcollege
Enschede
3 dagen geleden

Bonhoeffer College - Weth. Beversstraat, Enschede

Ben jij een enthousiaste, praktijkgerichte instructeur mét ervaring op het technische vlak? Zit techniek jou in het bloed, weet jij onze vmbo-leerlingen te inspireren en te motiveren en geniet jij van de inventiviteit van jongeren?

Wil je graag aan de slag in Enschede? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft praktijkgerichte technieklessen aan vmbo-leerlingen B / K in de bovenbouw, klas 3 en 4. Als instructeur techniek ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het techniekonderwijs op onze locatie.

Je creëert daarbij voor de leerlingen een omgeving waarin zij zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen in hun eigen kunnen ontwikkelen.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met onze doelgroep (vmbo) en vindt het een uitdaging om met deze leerlingen te werken. De Wethouder Beversstraat daagt jongeren uit in haar DOEN onderwijs, maar de leerlingen, de docenten ook! Daarom is het zeer belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden.

Je bent flexibel, geduldig en in staat om leerlingen positief te benaderen. Je bent resultaatgericht en hebt gevoel voor humor.

Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren.

Je hebt affiniteit met jongeren en vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen.

Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer.

Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer.Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken, onder andere met je directe collega’s in het vakgebied.

Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding op het technische vlak en je bent bereid je verder te scholen.

Jouw lessen zorgen voor een glimlach op het gezicht van de leerlingen! Je bent flexibel, professioneel en je bouwt mee aan de ontwikkeling van de school.

Vanuit je technische vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten.

Jouw werkplek

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede.

Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald.

We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.

Dietrich Bonhoeffer zegt : je bent pas mens als je er voor een ander bent’. Dat is bij uitstek van toepassing op ons onderwijs en onze kijk op leerlingen en hun plek in de wereld.

Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B / K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn, M&T, MVI, HBR en Economie.

Ons aanbod

Het betreft een parttime / fulltime functie (0,8 - 1,0 fte, per 1 augustus 2021. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.

467 euro (schaal 8) bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier