Medewerker Farmaceutische Productie
Weleda Benelux SE
Zoetermeer, Netherlands
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Locatie Zoetermeer Ben jij een echte aanpakker met enkele jaren werkervaring als farmaceutisch vakman? Ben je geïnteresseerd in complementaire geneesmiddelen?

Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Zoetermeer zijn we op zoek naar een Medewerker Farmaceutische Productie m / v (100%) Je komt te werken op onze productieafdeling met zeer gevarieerde werkzaamheden.

Je houdt je voornamelijk bezig met het bereiden en verpakken van onze geneesmiddelen en zelfzorgproducten. Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

Bereiden en verpakken van uiteenlopende formuleringen, zowel machinaal als handmatig, volgens vastgelegde werkinstructies Instellen, afstellen en omstellen van de machines Het schoonmaken van apparatuur IPC controles uitvoeren Wat vragen we van jou?

Farmaceutisch vakman / vakvrouw of tenminste gelijkwaardige opleiding Enkele jaren relevante werkervaring Affiniteit met werken in een technische omgeving en affiniteit met onze producten Gewend hard te werken, hand-on mentaliteit Een praktische en flexibele instelling Zorgvuldigheid en accuratesse Kunnen werken met gangbare computer software Wat biedt Weleda?

Bij Weleda heb je de mogelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Onze bedrijfscultuur is informeel en transparant.

De werkomgeving is dynamisch en je komt te werken in een hecht klein team. We kennen geen ploegendienst. Weleda heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden Waar kom je te werken?

Weleda is wereldwijd marktleider van antroposofische geneesmiddelen en natuurlijke verzorgingsproducten. Vanuit onze missie in harmonie met mens en natuur , maken wij producten die gezondheid en natuurlijke schoonheid van onze consumenten bevorderen.

Deze aandacht voor onze consumenten en producten wordt samengebracht in een prettige werkomgeving voor onze medewerkers waarbij ze gestimuleerd worden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Weleda is vertegenwoordigd in 56 landen met zo’n 1800 medewerkers. Weleda Benelux SE is gevestigd in Zoetermeer en Leuven en heeft ruim 110 medewerkers.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de de ''Solliciteer'' button

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier