Beheertechnicus Industrie E&I, Terneuzen / Hoek
Engie
Netherlands, Zeeland, Terneuzen
6 dagen geleden

Dit ga je doen als Beheertechnicus E&I Ben jij onze nieuwe technische collega met passie voor elektra die het belangrijk vindt en ervan houdt om mooi en kwalitatief goed werk op te leveren voor onze klant in Hoek?

Het kritische EQUANS E&I team is een klein, gemotiveerd en dynamisch team, verantwoordelijk voor de kritische E&I installaties op een plantlocatie in Hoek.

Op het moment dat het er toe doet, dan staan we er als team! Door een goede onderlinge samenwerking zorgen we ervoor dat overwerk minimaal nodig is.

Wij hechten namelijk veel waarden aan een goede werk-privé balans! Dit ga je doen als Beheertechnicus Als Beheertechnicus ben je verantwoordelijk voor het totale beheer van de technische installaties.

Deze zijn E&I gerelateerd. Deze functie oefen je uit op de locatie van onze klant die bekend staat om de fijne, schone & uiterst veilige werkomgeving.

Het kantoor van EQUANS is op korte afstand van de klant maar communicatie blijft wel erg belangrijk. Je bent namelijk continu in de weer tussen kantoor en de werkplek bij de klant.

Een mooi voordeel van deze functie is dat je, vanwege de strakke richtlijnen en werkprocessen, nauwelijks te maken krijgt met overwerk.

Ook heb je in tegenstelling tot andere gelijkwaardige functies een beperkte reistijd, geen files en parkeerproblemen doordat je werkzaam bent op één vaste locatie.

Dit zorgt er ook voor dat je altijd terug kunt vallen op je collegas ook al ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit :

Het uitvoeren, begeleiden van het technisch beheer (bij interesse op zn tijd zelfs een stuk nieuwbouw).

Reparaties, modificaties, onderhoud en inspecties uitvoeren aan de installaties

Je maakt rapportages van werkzaamheden

Subcontractors ondersteunen en begeleiden.

Ontzorgen van de klant.

Opbouwen van een hechte klantrelatie.

Periodiek lopen van een consignatiedienst : je bent een lid van het 24 / 7 support team

We sparren graag over de inhoud van werk. Kennis & kunde uitwisselen wordt erg gewaardeerd.

Overigens wordt betrokkenheid en het meedenken in innovatieve oplossingen ook door de klant erg gewaardeerd!

Dit breng je mee

Minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 3; heb jij de ambitie om je door te ontwikkelen, daar staan wij zeker voor open!

Kennis en ervaring met elektrotechniek in de industrie

Kennis en ervaring met luchtbehandeling en meet & regeltechniek is een pre

Rijbewijs B

Een mensgerichte persoonlijkheid die op een positieve manier wil investeren en klantgericht is.

Een zelfstandige collega die zelfreflectie heeft en graag onderdeel wil zijn van een team.

Eigenaarschap

Enthousiasme en flexibiliteit

Hoe ziet de dag van de Beheertechnicus eruit? 07 : 45 uur Dagstart Je start op het MVP kantoor met een bespreking over de werkzaamheden voor die dag en verzamelt het benodigde materiaal en gereedschap.

Je arriveert bij de eerste klant van vandaag, je haalt jouw vergunning op bij de desbetreffende operator en gaat samen naar de plek.

08 : 00 uur De klus begint : Je gaat onderhoud / revisie / wettelijke inspectie of nieuwbouw uitvoeren. Dit gebeurt vaak in samenwerking met een collega.

10 : 00 uur Pauze! Je drinkt een kop koffie met jouw collega of de klant. 10 : 15 uur Na de koffie start je met waar je gebleven was.

Het is mogelijk dat je gevraagd wordt naar een naar dringende storing te gaan. Hierna ga je ook weer door met de onafgemaakte werkzaamheden van voor de pauze.

12 : 30 uur Lunch! 13 : 00 uur Na de lunch schat je in hoever je staat met je werkzaamheden en geef dit door aan de planner / werkvoorbereider.

De reden hiervoor is dat je vergunningen moet regelen voor de volgende dag. Zonder vergunning kan je niet werken. 16 : 00 uur De uitgevoerde werkzaamheden bespreek je met de klant.

De klant tekent je vergunning vervolgens af. 16 : 15 uur Je komt aan op het kantoor en bespreekt met de planner / werkvoorbereider hoe de dag is gegaan.

Eventueel werk je werkbonnen en urenstaten af. Dan fris naar huis, morgen weer een nieuwe dag! We vertellen je graag meer over deze functie in een face-to-face gesprek! Wat bieden wij je Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Naast aandacht voor persoonlijke groei (trainingen, opleidingen etc.

bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen een laptop, telefoon en een service bus.

Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Wij zijn EQUANS Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties.

Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Zo kun je solliciteren Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren en solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via margot.antens equans.com of telefonisch op 06 51 95 19 40. Additional Information

 • Posting Date : Mar 21, 2022
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier