Java Architect, Enschede
Place-ICT
Enschede, NL
4 dagen geleden

In de functie van Java architect / developer ben je onder meer verantwoordelijk voor de architectuur, het technisch ontwerp, de realisatie, het testen en deployen van doorgaans bedrijfskritische Java / J2EE applicaties van de klanten.

Je werkt als Java architect / developer afwisselend individueel en in multidisciplinaire teams aan projecten van verschillende omvang en doorlooptijd. Standplaats is Enschede.

Naast een afgeronde- relevante HBO en / of academische opleiding, beschik je over minimaal twee jaar ervaring met Java / J2EE en heb je ruime ervaring met twee andere programmeertalen.

Bovendien heb je kennis van design patterns en object georiënteerde analyse en design. Gewenste kwalificaties. Je bent initiatiefrijk en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

Ook heb je interesse in nieuwe technologieën en concepten. Klantvriendelijkheid, goede communicatieve vaardigheden, een creatieve instelling en oog voor detail worden zeer gewaardeerd.

Kennis van en ervaring met : Extreme programming, Tomcat, Spring, Hibernate, SQL, Servlets / JSP, Struts en XML is een pré.

Standplaats is Enschede.

Onze relatie is gespecialiseerd in het verbeteren van internettechnologie bij de bedrijfsvoering van haar klanten. Ze onderscheidt zich door de kwaliteit van haar medewerkers.

Deze bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren professionals die met haar netwerk van gespecialiseerde high tech bedrijven werken.

Voor versterking van haar team in Enschede is onze relatie op zoek naar een Java Architect. Een marktconform salaris. Verder kenmerkt onze relatie zich door korte communicatielijnen en een klantgerichte instelling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier