Plaatwerker
Truckland
Zaandam
5 dagen geleden

Goed salaris

Opleidingsmogelijkheden

Uitdagende baan

Actieve personeelsvereniging

Schadeherstel is echt jouw ding!

Kun jij niet genoeg krijgen van schadeherstel? Dan kun je als plaatwerker (bedrijfswagens) je hart ophalen in de werkplaats van onze vestiging in Zaandam.

Ervoor zorgen dat de beschadigde bedrijfswagens weer strak de weg op gaan : daar ga jij voor!

Dit ga je doen

Het uitvoeren van het uitdeuken, plamuren en strak maken van schadevoertuigen, dit is een grote diversiteit aan bedrijfswagens waaronder trucks, bestelwagens, bussen of campers.

Als plaatwerker bij Truckland krijg je een lekker gevarieerde baan. Je bent een echte specialist. Maar je vindt het ook leuk om bij te leren.

Belangrijk, want de techniek staat nooit stil. Jij groeit mee met die ontwikkelingen. En daar krijg je bij ons alle ruimte voor met opleidingen en cursussen.

Je bent in staat de richtvloer te bedienen en zorgt voor montage en demontage. Je voert zelfstandig (deel)herstel uit, (de)monteert de aangeboden voertuigen zelfstandig.

Je maakt gebruik van technische informatiesystemen. Ook ga je aan de slag met reinigings- en voorbewerkingswerkzaamheden.

Je controleert je eigen werkzaamheden zorgvuldig en waar nodig ondersteun je ook jouw collega’s. Je werkt samen met het fijne team van de afdeling Schadeherstel.

Schademedewerkers, een receptionist en de werkplaatschef : allemaal collega’s die al net zo gek zijn van voertuigen en techniek als jij.

Dit ben jij

Je bent zelfstandig, leergierig en durft fouten te maken, want daar leer je van. Net zoals je tips van anderen aanneemt.

Zo weet je snel jouw weg in de werkplaats te vinden. Je houdt van aanpakken, wacht het werk niet af en bent secuur. Kwaliteit afleveren is voor jou erg belangrijk.

Liever er net wat langer over doen en in één keer goed dan te snel en verkeerd.

Verder heb je :

 • Liefst al een paar jaar praktijkervaring in het schadeherstel.
 • De ambitie om jouw kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.
 • Een flexibele instelling.
 • Dit krijg je

  Een gevarieerde, uitdagende en leuke baan met een goed brutomaandsalaris. Je werkt met collega’s die jouw passie delen voor vracht- en bedrijfswagens en techniek.

  Die professionele en collegiale sfeer merk je bij ons op de werkvloer. En je krijgt de kans om opleidingen te volgen. Natuurlijk betalen wij die voor je.

  Ook mag je rekenen op :

 • Een goede pensioenregeling bij het PMT.
 • Reiskostenvergoeding.
 • 24 verlofdagen én 13 adv-dagen.
 • Een collectieve zorgverzekering bij CZ.
 • Elk jaar leuke uitjes, georganiseerd door de personeelsvereniging van Truckland.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier