Engineer elektrotechniek regio Almelo
Haldu Groep
Almelo, Overijssel
3 dagen geleden

Werken als engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Heb jij als werkvoorbereider ervaring in de elektrotechniek?

Werk jij accuraat en weet je altijd overzicht te houden? Dan is dit een functie voor jou!

Als werkvoorbereider elektrotechniek zorg je voor de juiste tekeningen binnen de utiliteitsbouw. Je verzorgt nauwkeurig de complete werkvoorbereiding voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Daarnaast fungeer je als vraagbaak voor klanten, leveranciers en collega’s. De projecten waar je aan werkt variëren van renovatie tot nieuwbouw werkzaamheden, daarom werk je intensief samen met collega’s van andere disciplines.

Al jouw werkzaamheden zijn hoge kwaliteit.

Werken via Haldu DeGraaf

Haldu DeGraaf beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van vestiging Hengelo is het oosten en midden van Nederland.

De ervaren consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu DeGraaf je alle begeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld.

Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Solliciteren?

Ben jij de werkvoorbereider elektrotechniek die we zoeken en ben je woonachtig in de omgeving van Almelo? Twijfel dan niet en solliciteer direct.

Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV rechtstreeks naar e.barink degraaf.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze consultant Eric Barink. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-53801139 of per e-mail op e.barink degraaf.nl.

Solliciteren voor deze job

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier