INTERIM QESH MANAGER OOST-NEDERLAND
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Gelderland, Arnhem
1 dag geleden

QESH ManagerF&BOost-NederlandVerantwoordelijkheden : · Het op waarde schatten, onderhouden en ontwikkelen van het EHS-beleid.

 • Onderhouden en ontwikkelen van SOP's, GMP's voor de veiligheid op de verschillende werkplekken en gebruik van apparatuur.
 • Implementeren en bijhouden van een effectief EHS systeem, dat getoetst kan worden aan de hand van KPI's. · Opzetten en coördineren van een trainingsprogramma voor personeel in geval van nood.
 • Zorg dragen voor de uitvoering van interne audits en het verloop van externe audits en het verloop van externe audits.
 • Functie-eisen : · Minimum van 5 jaar ervaring in een QESH positie binnen de voedingsmiddelen industrie. · Beheersen van zowel de taal Nederlands als Engels in woord en geschrift.

 • Affiniteit met food is een grote pre. · Minimaal HBO werk en denkniveau met voorkeur in richting food. Bedrijf : Je zal terecht komen in een bedrijf dat voorop loopt op gebied van duurzaamheid en beschouwd kan worden als een echte trendsetter.
 • Het bedrijf acht haar mensen als meest waardevolle bedrijfsmiddel.Aanbod : · 40 uur, voor 12 maanden. · Mogelijkheid tot verlenging.

 • Vanaf 01-12-2020. Indien je geen ZZP'er of freelancer bent, maar wel interesse hebt in dit tijdelijke project, dan kan Morgan Green ook een payrollconstructie verzorgen (waarbij wij voor jouw verloning zorgen en jij je sociale rechten, zoals WW, behoudt).
 • Heb je interesse in deze functie of wil je andere mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact op met Willem Langen via (020) 797 9825BBBH78503 160215992186086

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier