BBL Verzorgende IG Thuiszorg Krommenie
Evean
krommenie
2 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar leerlingen die bij Evean een BBL-opleiding tot verzorgende IG in de thuiszorg willen volgen! Daarvoor zoeken wij leerlingen die gemotiveerd zijn om in de zorg te werken, ongeacht (zorg)ervaring en leeftijd, maar mét enorm veel enthousiasme en liefde voor onze cliënten en bewoners! Word jij onze nieuwe leerling collega?

Druk dan op de sollicitatiebutton van deze vacature BBL Verzorgende IG thuiszorg Krommenie.

Wij kunnen niet wachten om kennis met jou te maken!

Thuis bij Evean, hier kom jij te werken :

Er werken maar liefst ruim 4.500 medewerkers bij Evean. Samen met zo’n 1500 vrijwilligers bieden wij zorg en welzijn aan cliënten in de thuiszorg of aan de bewoners in onze huizen in Noord-Holland.

Thuiszorg (ofwel extramurale zorg) verzorgen wij van Den Helder tot Amsterdam Zuid Oost. Onze 14 locaties (ofwel intramurale zorg) vind je met name in de Zaanstreek en Amsterdam.

Wij zoeken BBL leerlingen voor de thuiszorg in Krommenie, een bekend plaatsje in Zaanstreek Noord. Krommenie vierde in 2001 zijn 750-jarig bestaan, dus is inmiddels al zo’n 770 jaar oud! Het dorp heeft een echt dorps karakter, hier staat nog het ons kent ons gevoel voorop.

Ben je onderweg van de ene cliënt naar de andere, geniet je van de originele mooie Zaanse huisjes die traditioneel groen-wit zijn geschilderd.

 • Jouw collega’s waarmee je gaat samenwerken, zijn net zo bevlogen als jij. Je komt bij Evean in een inspirerende werkomgeving met ruimte om te groeien als professional en als persoon terecht;
 • een betrokken en innovatieve organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan dus de (thuis)zorg zijn! Bij Evean leveren we met liefde, aandacht en plezier de beste zorg dichtbij en dat doen we heel graag samen met jou!

  Waarom een leerplek bij Evean thuiszorg in Krommenie?

  Evean is een erkend leerbedrijf en werkt samen met veel scholen in de regio, zoals de diverse ROC’s, Regiocollege en de Hogeschool van Amsterdam.

 • Tijdens jouw opleiding word je bij ons goed begeleid door onze ervaren zorgcollega’s. Bij Evean is jouw zorgopleiding afwisselend, leerzaam en dankbaar.
 • En we vinden het fijn wanneer je na jouw opleiding bij ons blijft werken als collega met een vast contact of als Flexmedewerker!

  Wij handelen vanuit de behoeftevraag van onze cliënten in de thuiszorg. Welke zorg willen zij zelf ontvangen? Wat kunnen zij nog zelf en kunnen wij hen daarin stimuleren?

  Zelfredzaamheid dus. Daar zetten wij als Evean op in. Onze organisatie is een goede afspiegeling van de samenleving. Inclusiviteit en diversiteit zijn samen met onze kernwaarden de fundamenten van onze organisatie.

  Leren en werken bij Evean thuiszorg in Krommenie :

  Jij gaat gelijk in de praktijk aan de slag, zo kun jij alles wat je in het klaslokaal leert direct toepassen. Vanzelfsprekend krijg jij een goede begeleiding door onze ervaren zorgcollega’s.

  Jij richt je als leerling verzorgende op het begeleiden van cliënten en biedt de zorg die zij nodig hebben. Daarnaast heb jij een signalerende rol, die jij goed uit kunt voeren door de band die jij met de cliënten en zijn of haar naasten opbouwt.

  Bij Evean is jouw werk afwisselend, leerzaam en dankbaar.

  Hoe zorgt Evean voor jou?

  Wanneer jij bij Evean in dienst treedt, krijg jij :

 • Een salaris conform CAO VVT FWG
 • Een leerwerk overeenkomst van minimaal 28 uur per week met de intentie om een vaste aanstelling aan te bieden na het behalen van de opleiding
 • Een reiskostenvergoeding conform CAO VVT
 • Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals :

 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand die voor de feestdagen wordt uitbetaald)
 • Fiscale voordelen (bv smartphone / (elektrische) fiets / aanvullende reiskosten)
 • Pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en een collectieve ziektekostenverzekering
 • Onregelmatigheidstoeslagen (indien van toepassing)
 • Jij voelt je thuis bij Evean omdat

  Jouw positief ingestelde nieuwe team van collega’s niet kunnen wachten om jou te ontmoeten en in het team te begroeten! Hoewel jij zelfstandig zult werken in de wijk doe je het niet alleen.

  Integendeel, je maakt deel uit van een bevlogen team. Een team dat er voor elkaar is, op elkaar let en voor elkaar zorgt.

  Rekening houden met elkaar en zorgtaken zoveel mogelijk met elkaar afstemmen en delen waardoor de werkdruk op een acceptabel niveau blijft.

  Zij gaan samen met jou deskundig, enthousiast en motiverend onze cliënten de best mogelijke zorg en welzijn bieden.

  Omdat jij sociaal ingesteld bent en gemakkelijk contacten legt, je kunt inleven en bereid bent een stapje extra te zetten, ben jij helemaal op jouw plek bij Evean.

  Jouw collega’s en leidinggevende staan voor jou klaar om jou te helpen als je vragen mocht hebben. En vanzelfsprekend stellen jouw collega’s het op prijs als jij jouw kennis en kunde met hen deelt, want ook jouw mening telt!

  Verder :

 • Weet jij wat jij wilt en ben je een echte doorzetter, opgeven komt niet in jouw woordenboek voor
 • Wil jij met jouw humor en positiviteit niet alleen jouzelf maar straks ook jouw cliënten en collega’s een geweldige dag bezorgen
 • Voelen onze kernwaarden : Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar en Samen aan als jouw 2de natuur
 • Wat vragen wij van jou?

 • Jij gaat starten met de opleiding Verzorgende IG, of je zit in het 2e of 3e leerjaar en zoekt een werkplek;
 • Goede computer- en digitale vaardigheden
 • Een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG)
 • Wil jij in aanmerking komen voor deze uitdagende leerwerkplek ?

  Reageer direct door op de sollicitatiebutton te drukken. Voor meer informatie over deze vacature kun jij contact opnemen met Petra Du Pont, corporate recruiter : telefoon 06-12992718, e-mail : .

  Reageren kan zo lang de vacature online staat, wacht dus niet te lang!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier