Calculator
TECHNICHE bv "building careers"
Vuren, NL
1 dag geleden
source : Techniekvacaturebank

Calculator gezocht voor groeiend constructiebureau

Als calculator ga je begrotingen voorbereiden voor offertes van bestaande klanten en ga je begrotingen maken voor tenders.

Ook kun jij een inschatting maken van het aantal uren dat in een project gewerkt moet worden. In de offertes stel je prijzen van de diensten van de opdrachtgever vast.

Daarnaast zorg jij voor de juiste documentatie bij de offertes. In je rol als calculator heb je veel contact met mensen zowel binnen als buiten de organisatie.

Tijdens het opstellen van de offerte voor de klant ben jij het aanspreekpunt. Wanneer een offerte een opdracht wordt zorg jij voor een correcte overdracht naar de uitvoering en blijf je betrokken bij de projecten.

Vind jij het leuk om van het begin tot aan de oplevering van projecten een bijdrage te leveren? Solliciteer dan direct via de website.

TECHNICHE "building careers" is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

 • Opstellen van offertes aan de hand van de wensen van de klant; Vaststellen van prijzen en manuren in een project; Aanspreekpunt voor de klant tijdens offertestadium;
 • Verzorgen van correcte offertes en prijsopgaves voor tenderprojecten; Begeleiden van projecten tot uitvoering.

  Functieeisen

  Werkervaring : 1-10 jaar

  Vereisten : MBO Opleiding Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde; Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal; Enige werkervaring als Calculator of Werkvoorbereider is vereist.

  Opleidingsniveau : MBO Civiele Techniek

  Duur : Vast

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier