Servicemonteur
Voort
Drachten, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Via je tablet krijg je een storing door. Een kapotte motor in de luchtbehandelingskast, een cv-ketel die hapert, een elektrotechnische installatie of een complexere situatie, zoals een chemicaliënkast in een laboratorium die stuk gaat.

Jij bent dé troubleshooter op locatie, gaat op de storing af en fixt het probleem. Vaak alleen, soms met hulp van andere monteurs.

Is het probleem verholpen? Dan meld je de storing af en informeer je de klant over de oplossing. Heb je nieuwe materialen nodig, dan bestel je die.

Ook voer je preventief onderhoud uit aan installaties. Eens in de acht weken heb je storingsdienst, dan ben je een week lang 24 uur per dag bereikbaar.

Met een vast team werk je voor een langere periode op één locatie. Waar jij het best tot je recht komt en met welk team jij de beste klik hebt, zoeken we samen uit!

Functieeisen

Een techneut in hart en nieren die storingen graag bij de bron aanpakt. Dankzij jouw technisch en ruimtelijk inzicht én je analytisch vermogen kom jij tot bestendige oplossingen.

Daarnaast communiceer je vlot. Je weet de klant duidelijk uit te leggen wat er aan de hand is met een installatie. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo 4-diploma werktuigbouwkunde of vergelijkbaar niveau
 • VCA-VOL. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen
 • Een rijbewijs B.
 • Bedrijfsomschrijving

  Jij gaat aan de slag bij een grote aannemer die zijn focus heeft op multidisciplinaire contracten in het noorden van het land.

  Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • Een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • Een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • Een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier