OrderpickerOrderpicker
Kaemingk
Aalten, NL
2 dagen geleden

Ben jij een echte aanpakker? Heb jij een goed ruimtelijk inzicht en werk je secuur? Dan is een functie als orderpicker wellicht iets voor jou!

Als orderpicker werk je het grootste deel van de dag zelfstandig, met behulp van een elektrische pony’. Deze pony’ is een hulpmiddel, waarmee je zelfstandig door de verschillende magazijnen rijdt en de orders verzamelt.

De meest efficiënte route hoef je gelukkig niet zelf uit te zoeken, want aan de hand van een handscanner word je door het magazijn geleid.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen resultaat, maar kunt wel bouwen op een groot en vooral gezellig team van collega’s.

Hierdoor vliegen je dagen voorbij en kun je aan het einde van de week met een tevreden blik terugkijken op je werkweek! Wat verwachten we van jou?

 • Je kunt fysiek zwaar werk verrichten
 • Je werkt nauwkeurig en efficiënt
 • Je hebt een goed ruimtelijk én rekenkundig inzicht, zodat je de dozen netjes en stabiel op de pallet kunt stapelen
 • Je bent zelfstandig en vindt het leuk om verantwoordelijk te zijn voor je eigen productiviteit
 • Daarnaast heb jij de volgende talenten :

 • Zelfstandig
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Kaemingk is een professionele, internationaal georiënteerde organisatie met volop kansen om succesvol te zijn in jouw vakgebied.

  Onze bedrijfscultuur? No-nonsense en praktisch. Resultaat telt, informeel, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

  De functie voor orderpicker is in ploegendienst. De vroege dienst is van 6 : 00 tot 14 : 00 uur en de late dienst van 14 : 00 tot 22 : 00 uur.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier