Aankomend monteur staalindustrie
Werk Talent
Roosendaal
2 dagen geleden

Over de functie In de functie van Junior monteur ga je samen met een ervaren monteur mee op pad om het vak tot in de kleine puntjes te leren.

Je gaat in de ochtend op pad met je eigen werkbus naar locatie. Dit zijn voornamelijk bedrijven in de staalindustrie wat voornamelijk West-Brabant tot en met Zeeland bestrijkt.

Geen dag is hetzelfde, de werkzaamheden variëren van het plaatsen / maken / onderhouden van machines en kranen, maar ook het keuren en repareren van gereedschappen en installaties.

Het werk is dus redelijk divers en je word echt tot allrounder opgeleid. De mechanische en elektrische kennis is qua basis wel vereist.

Hydrauliek en pneumatiek kan erbij aan worden geleerd en hier zijn ook de mogelijkheden voor tot cursussen. Het voortzetten of beginnen van een BBL traject behoort ook tot de mogelijkheden.

Aan het einde van de dag ben je lekker op tijd thuis en is de dag ten einde.

 • Wat wij bieden Voor deze functie bieden wij het volgende : Een vaste baan;Werken volgens CAO; Fulltime dienstverband met uitzicht op vast;
 • Opleidingsmogelijkheden met betrekking tot cursussen en eventueel een BBL opleiding; Bus vol gereedschap van het werk; Telefoon van de zaak;
 • Werken bij een kleiner bedrijf met een zeer informele, familiaire sfeer.

 • Wat wij vragen Voor de functie zijn wij op zoek naar iemand : Die op zoek is naar een fulltime baan;Die opgeleid wil worden tot allround monteur en ook bereid is om scholing te volgen;
 • Technisch aangelegd is, minimaal elektrisch en mechanisch de basis kent;Woonachtig in de regio Roosendaal / Breda / Moerdijk.

  Over het bedrijf Binnen het kleine familiebedrijf werken wij met directe en korte lijnen.De werksfeer is heel informeel.

  Gedurende de jaren hebben wij een goede naam in de regio opgebouwd en komen wij bij vaste klanten en partijen.Voornamelijk werken wij in de regio West-Brabant en Zeeland.

  Naast hard werken vinden wij het belangrijk dat de band met onze werknemers goed is en dat zij zich gewaardeerd voelen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier