(Hoofd) Uitvoerder Funderingstechniek
Ballast Nedam
Maarssen, NL
12 dagen geleden

Wil jij werken als uitvoerder aan de meest innovatieve en toonaangevende projecten van Nederland?

Jouw uitdaging

Als (Hoofd-) uitvoerder Funderingstechnieken weet jij als geen ander hoe funderingspalen en damwandconstructies gebouwd moeten worden.

Primair houd jij je bezig met het aansturen van de dagelijkse productie op de bouwplaats en je weet het team (bestaande uit heiers, voorman(nen) en werkvoorbereiding, de teamgrootte wisselt per project) te motiveren en te inspireren.

Jouw klant en het doel verlies je nooit uit het oog. Met jouw besluitvaardigheid, stijl van communiceren, accuratesse mbt jouw voortgangsrapportages en organisatietalent, breng jij ieder project met jouw team tot een succesvol eind!

Profiel

 • Je hebt 5-10 jaar aantoonbare ervaring in de rol van Uitvoerder of de ambitie en de competenties om de stap naar Uitvoerder te maken;
 • Je hebt ervaring met stalen buispalen, damwanden en combiwanden;
 • Heb je al ervaring met prefab palen, vibro-palen en andere funderingstechnieken? Dat is mooi meegenomen!

 • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certifcaat VOL;
 • Je bent een echte teamspeler en je kunt mensen motiveren en inspireren;
 • Je bent klantgericht en flexibel en bent continu aan het nadenken over verbetering en innovatie!

  Wij bieden

  Van Leeuwen Verankeringen & Funderingssystemen B.V. is een hecht team, dat graag samen de schouders eronder zet. Wij hechten veel waarde aan onze gemotiveerde medewerkers.

  Naast vakmanschap en collegialiteit bieden wij een goed salaris (verloning per 4 weken, dus 13 keer salaris per jaar) met 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 10 individuele budgetdagen conform de CAO Bouw en Infra.

  Van Leeuwen

  Van Leeuwen Verankeringen & Funderingssystemen B.V. is onderdeel van Ballast Nedam (BN) Marine & Civil. BN Marine & Civil is een jonge en groeiende organisatie dat specialist is op het gebied van complexe bouwkuipen, kademuren en andere waterbouwkundige werken.

  De combinatie van Van Leeuwen Verankerings- en funderingssystemen, BN Funderingstechnieken en BN Specialistisch Grondverzet maakt BN Marine & Civil uniek binnen Nederland en daarbuiten.

  Daarmee zijn wij in staat totaaloplossingen aan te bieden én onze klanten te ontzorgen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier