Engineer Brabant-Noordoost
Enexis
Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Vacature details of om deze vacature op te slaan Plaatsingsdatum : 10 september 2020 Uren : 40 - 40 Opleidingsniveau : MBO Vakgebied : Elektrotechniek Locatie : Brabant Noord-Oost Standplaats : Den Bosch Bedrijfsonderdeel : Enexis Netbeheer Vacaturekenmerken : X(flexibel)-werken Kantoorfunctie Afstand tot arbeidsmarkt Omschrijving Als Engineer vertaal je de klantwensen binnen de kaders naar ontwerpen en ben je verantwoordelijk voor budget, risico, tijd, informatie en kwaliteit.

Je inventariseert de behoeftes van zowel de interne als de externe klant en adviseert hen over technische oplossingen en de financiële gevolgen daarvan.

Vervolgens vertaal je de wensen naar een ontwerp en zorgt voor schouwingen en technische analyses. Ook de administratieve afhandeling hoort bij jouw verantwoordelijkheden, zo zorg je voor de benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop van gronden.

Tevens maak je een globaal netontwerp. De volledige projectmap draag je tijdig over naar uitvoering. Je zorgt voor een vlotte doorstroming en een goede afsluiting van het project.

Wat je tegen de buurman vertelt over jouw werk bij Enexis Netbeheer : Ik zorg voor het ontwerp- en projectmanagement van het elektriciteits- en gasnet hier in de buurt, vandaag en in de toekomst.

Jouw dag : Je telefoon gaat; de gemeente Den Bosch. Het nieuwbouwproject waar je een paar maanden geleden overleg over had gaat van start.

Je pakt de eisen van de gemeente erbij, zoekt onze ontwerpkaders weer even op en vouwt de tekening open. Zodra je bezig bent met je ontwerp kom je er achter dat de gemeente te weinig vierkante meters heeft vrijgemaakt voor de transformator.

Je belt de gemeente en overtuigt ze om jou twee meter extra te geven. Probleem opgelost! Net als je midden in je ontwerp zit komt een Uitvoerder aan je bureau.

Bij een project in uitvoering is de weg zo afgezet dat de verkeerdoorstroom niet voldoende is en de gemeente is hier niet blij mee.

Snel even in de auto stappen om de situatie te bekijken. Op locatie blijkt dat het project voorloopt op de planning en het de volgende dag al af is.

Je communiceert dit naar de gemeente en stemt samen af dat het zo oké is. Terug op kantoor ben je net op tijd voor de lunch.

Met je collega’s eet je gezellig en loop je nog een blokje om in de buurt. Na de lunch hebben jullie Engineersoverleg. Je bespreekt met je collega’s de voortgang en interessante projecten.

Dan weer terug naar je netontwerp van vanochtend. Tegen het einde van de dag heb je het bijna af, je checkt de bodemverontreiniging nog en dan draag je je ontwerp over aan de Medewerker Engineering.

Een goed resultaat, lekker naar huis. Functie-eisen Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van ontwerpen, calculatiemethoden, ontwerprichtlijnen, tarieven en regelgeving, netcomponenten en diepgaande specialistische kennis op E (middenspanning) en / of G (hogedruk).

We verwachten dat je goed kunt samenwerken, plannen en organiseren. Je toont eigenaarschap. Tevens ben je gedreven, resultaatgericht en klant- en kwaliteitsgericht.

Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet je anderen te overtuigen. Tot slot is het, vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken.

Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker. Voor meer informatie klik . Bedrijfsinformatie Binnen de vestiging Brabant-Noordoost in Denbosch kom je te werken in een team dat bestaat uit (Senior) Engineers, Medewerker Engineers, Tekenaars en Uitvoerders.

Je werkt op een gezellige afdeling met een open en informele sfeer. Het team is onderdeel van de afdeling Engineering & Aanleg en verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de netten in Brabant-Noordoost.

Als Engineer ben je verantwoordelijk voor diverse projecten en stem je af met collega’s van verschillende functies binnen je afdeling.

Arbeidsvoorwaarden Binnen de vestiging Brabant-Noordoost in Denbosch kom je te werken in een team dat bestaat uit (Senior) Engineers, Medewerker Engineers, Tekenaars en Uitvoerders.

Je werkt op een gezellige afdeling met een open en informele sfeer. Het team is onderdeel van de afdeling Engineering & Aanleg en verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de netten in Brabant-Noordoost.

Als Engineer ben je verantwoordelijk voor diverse projecten en stem je af met collega’s van verschillende functies binnen je afdeling.

Arbeidsvoorwaarden Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget! Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must?

Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast? Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand.

Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 13, met een inschaling tussen € 2.700,- en € 3.857,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • Brabantse gezelligheid met op vrijdag een Brabants worstenbroodje. Screeningsbeleid Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in : het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).
 • Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven. Ben jij de persoon die wij zoeken?

  Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Tom Janssen (Corporate Recruiter) via tom.janssen enexis.nl of 06-11 00 24 79.

  Neem contact op met Tom Janssen De meest recente updates en vacatures in je mailbox? Meld je aan voor Enexis Update. Deel deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier