Leraar groep 5 (WTF 0.6)
Aloysius Stichting
Beverwijk
5 dagen geleden

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het speciaal onderwijs?

Integraal Kind Centrum (IKC) IJmond heeft twee locaties : De Boekanier in IJmuiden en De Zeearend in Beverwijk. De Antoniusschool verzorgt hier het speciaal onderwijs (so) en werkt intensief samen met partners in speciaal basisonderwijs en jeugdhulp.

Samen bieden we passende onderwijsondersteuning vanuit de vraag : wat heeft dit kind nodig? We bieden een positief, veilig en uitdagend leerklimaat voor groepen 1 tot en met 8.

Wat doe je?

Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien.

Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega’s. Je bent binnen de school trekker / adviseur van vernieuwingsprojecten, doet onderzoek en / of bent specialist op een bepaald vakgebied.

Wat breng je mee?

Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien?

Kun jij goed samenwerken en organiseren? Initieer jij onderwijsvernieuwing en / of ben jij specialist in een vakgebied? Wil jij blijven leren?

Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!

Als leraar LC heb jij minimaal een pabodiploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier