Docent Nederlands (2e graads)
Randstad
ROTTERDAM, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Locatie ROTTERDAM Functieomschrijving Is Nederlands écht jouw ding? Lukt het jou om die lastige grammatica en spellingsregels goed uit te leggen?

Sta jij tijdens het lesgeven ook nog eens sterk in je schoenen? Lees dan verder, want wij zoeken een docent Nederlands die zijn mannetje / vrouwtje staat! Voor een MBO school in Rotterdam Zuid zijn wij op zoek naar een docent Nederlands.

Een inzetperiode van een maand voor 0,3 ;Je zult lesgeven aan leerlingen niveau 1 / entree. Naast je rol als docent Nederlands, ben je pedagogisch sterk en kan je goed uit de voeten met leerlingen die net wat extra aandacht en begeleiding nodig hebben.

Je weet wat er onder de leerlingen speelt en stemt je benadering en lessen daarop af. Als invallende docent Nederlands op deze school word je ondersteund door een betrokken team, dat écht klaar staat voor elkaar.

De sfeer wordt vaak vergeleken als een warm bad en de collega's staan écht klaar voor elkaar. Je geeft voornamelijk digitaal les maar zal op afstand zeker de nodige ondersteuning ontvangen.

 • Jij bent : Een bevoegd docent Nederlands Een coachende, begeleidende en motiverende docent voor de leerlingen; Vakdidactisch en communicatief sterk;
 • Op de hoogte van de belevingswereld van de huidige studenten; Ervaren met het digitaal lesgeven. Wat bieden wij aan jou?

  Een opdracht op tijdelijke basis, na deze opdracht gaan we graag met je in gesprek voor een vervolg opdracht. Hierin zijn diverse mogelijkheden, dan wel bemiddeling naar directe in diensttreding bij een school.

  Een marktconform salaris en reiskosten volgens CAO MBO. Inschaling op basis van opleiding en ervaring; Uiteraard horen een pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

  Een vast aanspreekpunt binnen Randstad. We gaan regelmatig met elkaar in gesprek om je voortgang en je ontwikkeling te bespreken.

  Spreekt dit je aan? Of heb je wellicht nog vragen? Gebruik dan nu de sollicitatiebutton en wij gaan graag met jou in gesprek.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures.

  Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier