Servicemonteur werktuigbouwkunde Apeldoorn
Heijmans
Apeldoorn, NL
5 dagen geleden

Dit ga je doen

Via je tablet krijg je een storing door. Een kapotte motor in de luchtbehandelingskast, een cv-ketel die hapert of een complexere situatie, zoals een chemicaliënkast in een laboratorium die stuk gaat.

Jij bent dé troubleshooter op locatie, gaat op de storing af en fixt het probleem. Vaak alleen, soms met hulp van andere monteurs.

Is het probleem verholpen? Dan meld je de storing af en informeer je de klant over de oplossing. Heb je nieuwe materialen nodig, dan bestel je die.

Ook voer je preventief onderhoud uit aan installaties. Eens in de acht weken heb je storingsdienst, dan ben je een week lang 24 uur per dag bereikbaar.

Met een vast team werk je voor een langere periode op één locatie. Waar jij het best tot je recht komt en met welk team jij de beste klik hebt, zoeken we samen uit!

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

De komende jaren wordt Paleis het Loo grootschalig gerenoveerd en uitgebreid. Heijmans draagt bij de vernieuwbouw’ zorg voor onder andere de ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties, verwarmings- en koelinstallaties, terreininstallaties, het sanitair, de fonteininstallaties en een warmte-koude-installatie.

Zo zijn bezoekers op een nog comfortabelere en veiligere wijze te ontvangen in het vernieuwde monumentale museum.

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.800,- en € 3.700,-, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt jouw vragen.

 • Het beste en nieuwste gereedschap.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een smartphone, tegen een kleine meerprijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kleinmetaal.
 • Dit ben jij

  Een techneut in hart en nieren die storingen graag bij de bron aanpakt. Dankzij jouw technisch en ruimtelijk inzicht én je analytisch vermogen kom jij tot bestendige oplossingen.

  Daarnaast communiceer je vlot. Je weet de klant duidelijk uit te leggen wat er aan de hand is met een installatie. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo 4-diploma werktuigbouwkunde of vergelijkbaar niveau.
 • VCA-VOL, MBV en TBV en basiskennis van NEN3140 / 1010 / 2767. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen.
 • Een rijbewijs B.
 • Jouw team

  Samen met zo’n 170 collega’s werk je voor team Heijmans Bouw en Techniek Apeldoorn. Hier pakken jij en je bouw- en installatiecollega’s de meest uiteenlopende projecten op.

  In de gezondheidszorg, bij de overheid, datacenters of in de hightech-cleanindustrie. Zo kan het zijn dat je aan de slag gaat op de Universiteit Twente of Universiteit van Wageningen.

  Maar ook de Dienst Justitiële Inrichtingen rekenen op ons. Samen met een hecht team van Heijmans-collega’s werk je op een vaste locatie.

  Hoelang je hier werkt is afhankelijk van het contract met de klant. Het kan gaan om jaren, maar ook om enkele maanden. En het is ook goed mogelijk dat je vier dagen werkt op locatie A en één dag op locatie B.

  Loopt een contract ten einde? Dan vinden we samen een nieuw contract dat bij jou past.

  Werken bij Heijmans

  Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen.

  Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op.

  Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden.

  De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet.

  Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier