Servicemonteur Centrale Verwarming
Connect
Utrech
5 dagen geleden

Over jouw rol

Vakvolwassen servicemonteurs opgelet! Ben jij de huidige dagelijkse sleur ook zat en wil jij geen "nummertje" meer zijn?

Dan moet je deze vacature echt even lezen!

Jobomschrijving

Je start je werk vanuit huis. Vanuit je goed verzorgde servicebus ga je op weg naar de klant, veelal in de particuliere sector.

De werkzaamheden die voorkomen zijn o.a. het onderhouden en oplossen van storingen aan installaties voor verwarming en mechanische ventilatie (gas, water en centrale verwarming).

Gedurende de dag bel je nog even met je collega's om te kijken of zij wellicht nog behoefte hebben aan jouw hulp. Een paar keer per week rij je naar de zaak toe om je servicebus aan te vullen met nieuwe materialen, waarbij je direct even verslag uitbrengt op kantoor hoe de week is verlopen.

Hierna ga je weer met een voldaan gevoel terug naar huis.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier