Allround Monteur E/W (Mechanisch / Elektrotechnisch)
Zonmaat
Zwolle, Overijssel, Nederland
10 dagen geleden

Heb jij ervarng met onderhoud aan mechanische en elektrotechnische installaties en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou! Werkregio : Kampen Wij zijn op zoek naar een Allround Monteur die o.

a. onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert op mechanisch / elektrotechnisch gebied en diverse storingen aan machines en andere apparatuur kan verhelpen.

Samen met je naaste collega’s zorg je ervoor dat het machinepark optimaal kan draaien. Je denkt mee bij het verbeteren van eigen machines en assisteert bij de bouw van deze machines en / of hulpgereedschappen.

 • Wij vragen : MBO werk- en denkniveau ervaring met het onderhoud aan mechanische en elektrotechnische installaties communicatief, leergierig, flexibel en stressbestendig kennis van PLC / frequentieregelaars is een pré bereidheid om op gezette tijden storingsdiensten te lopen Wij bieden : een fulltime dienstverband een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng;
 • uitstekende ontwikkel- en groeimogelijkheden een prettige werksfeer in een professioneel bedrijf hechte samenwerking in een dynamische omgeving Enthousiast geworden?

  Laat het ons weten via de sollicitatieknop en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op! De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit : Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen krijg jij als kandidaat hiervan een bevestiging.

  Wij gaan intern jouw solllicitatie bekijken en beslissen of jouw profiel past bij dat gene wat wij zoeken. Is het een match?

  Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste gesprek. Dit gesprek vindt plaats met een van de recruiters. Daarna zal het bedrijf waarvoor je komt te werken voorgesteld worden en als laatste moet het contract ondertekend worden.

  Wanneer alles is afgerond ben je klaar om aan de slag te gaan!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier