2D/ 3D Ontwerper Civiele Techniek
SWECO
De Bilt, Netherlands
1 dag geleden
source : Experteer

Functieomschrijving Voor onze afdeling Techniek in De Bilt zoeken wij een ontwerper die het een uitdaging vindt om projecten in de buitenruimte te vertalen naar zowel 2D als 3D ontwerpen.

Het ontwerpen van de buitenruimte in 3D zorgt dat klanten sneller een goed beeld krijgen van het eindresultaat. Samen met het projectteam zorg jij voor dat goede ontwerp en een goed geholpen klant.

Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn? Ben jij creatief maar toch zakelijk en kun je goed samenwerken in teams?

Reageer dan snel. Wij maken graag kennis met je.’ Daan CornelisseTeammanager Civiele Techniek De BiltHet 3D-ontwerpen binnen de openbare ruimte ontwikkelt zich snel.

Je bent voor de afdeling Techniek samen met een aantal senior collega’s verantwoordelijkheid voor het bijhouden, toepassen en uitdragen van die ontwikkeling.

Als Ontwerper Civiele Techniek vertaal je globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen. Je gebruikt je civieltechnische kennis om oplossingen te detailleren en te optimaliseren.

Ruime ervaring met het pakket Autodesk Civil3D is een eerste vereiste. Afhankelijk van je ambitie ben je het aanspreekpunt voor de BIM modelleurs of ben je zelf voor een gedeelte werkzaam als BIM modelleur.

Dit alles doe je voor de afdeling Techniek Randstad. Samen met projectleiders, werkvoorbereiders en adviseurs werk je aan projecten die Nederland beter en toekomstbestendig maken.

Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen en alles wat daar deel van uitmaakt.

 • Wij zoekenJe hebt een afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek (of Cultuurtechniek);Je hebt uitgebreide kennis van Autodesk Civil 3D;
 • Je hebt enige kennis van Navisworks en Infraworks;Je wilt je verder wil ontwikkelen op het gebied van Civil 3D en BIMJe bent flexibel en stressbestendig;
 • Je kan zelfstandig opereren;Je kan makkelijk communiceren en werkt graag samen;Je bent servicegericht en streeft ernaar om (interne) opdrachtgevers te ontzorgen;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier