Flexibele havenmedewerker gezocht!
UBN Uitzendbureau
BOTLEK ROTTERDAM
2 uur geleden

Over deze functie

Voor deze functie is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt of uit de directe omgeving van Rotterdam Botlek komt.

Voor een belangrijke opdrachtgever in de haven zijn wij op zoek naar flexibele havenmedewerkers. Je draagt bij aan het laad en los proces waarbij veiligheid voorop staat! Binnen deze functie wordt gewerkt in 2-

ploegendiensten, van 07.00 uur tot 15.15 uur en 15.15 uur tot 23.30 uur. Tevens is het een hectische werkomgeving omdat het vertrek (of aankomst) van het schip zeer scherp gepland staat.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt bij voorkeur ervaring in de haven en je bent per direct beschikbaar. Wij kunnen geen fulltime dienstverband bieden, maar als je goed functioneert, word je steeds meer ingepland waardoor je gemiddeld 32 uur per week kan werken.

Eigen vervoer is een eis! Met het openbaar vervoer kan je er helaas niet komen.

Je bent een hardwerkend persoon met een goede mentaliteit en stelt veiligheid tijdens het werk voorop.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent bereid in tweeploegendiensten te werken.

Je dient in bezit te zijn van een VOG of bereid om deze aan te vragen voor dat je gaat starten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier