Engineer w
TechNICHE bv
Hoofddorp, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

De Engineer W is de rechterhand van de Projectleider

De organisatie realiseert de engineering, bouw en service & onderhoud van Gebouw Gebonden Installaties. De W-afdeling verzorgt onder meer de HVAC, Sprinkler, Cleanrooms en Medische systemen.

Opdrachtgevers zijn onder meer : Ministeries, Universiteiten, Ziekenhuizen, HBO-instellingen en Schiphol. En nog veel anderen. Geen dag is hetzelfde.

 • In projecten ben jij verantwoordelijk voor de engineering; Je ontwerpt, berekent, projecteert en detailleert luchtbehandeling en klimaatinstallaties vanaf;
 • het bestek of PvE; Je realiseert een maakbaar, binnen de prijs functionele installaties volgens de laatste stand van de techniek;
 • Duurzaam is nu; Je durft het voortouw te nemen en daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de projectspartner in- en extern.

  Functieeisen

  Werkervaring : minimaal 4 jaar

  Vereisten : HBO Installatietechniek of gelijkwaardig zoals MIT W1&2, Revit, VCA; minimaal 4 jaar.

  Opleidingsniveau : HBO Installatietechniek of gelijkwaardig zoals MIT W1&2, Revit, VCA

  Start : direct

  Duur : onbepaalde tijd

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier